Την αδυναμία του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στις υπερτιμολογήσεις και τις απευθείας αναθέσεις φέρνει στο φως ξανά ο Π. Πολάκης

«Άλλη μια αρπαχτή των αρίστων!»

Στο στόχαστρο του βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη μπήκε και πάλι ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ο οποίος όπως φαίνεται έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις υπερτιμολογήσεις και τις απευθείας αναθέσεις. 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει πριν ένα χρόνο, στο ξεκίνημα της πανδημίας όταν ο Παύλος Πολάκης είχε αποκαλύψει και πάλι πως ο κ. Καρβέλης αγόρασε 3.800 στολές υψηλής προστασίας προς 18,6 ευρώ η μια, (χωρίς ΦΠΑ) ενώ η αντίστοιχη ΥΠΕ της Αττικής, τις ίδιες στολές προς 8 ευρώ τη μία!

Ποιος μπορεί επίσης να ξεχάσει την απευθείας ανάθεση 1.535.368 ευρώ για την προμήθεια 75.000 μασκών υψηλής προστασίας, τύπου FFP-3, με την υψηλότερη τιμή που έχει καταγραφεί πανελλαδικά, 20 ευρώ έκαστη και πάλι από τον κ. Καρβέλη.

Τώρα, ο Παύλος Πολάκης φέρνει στην επιφάνεια άλλο ένα κατόρθωμα του διοικητή της 6ης ΥΠΕ που είναι η αγορά τριών συστημάτων ψηφιακής εγγραφής-εκτύπωσης CD-DVD απεικονιστικών εξετάσεων για τα Κέντρα Υγείας Νοτίου Τομέα Πάτρας, Αγρινίου και Ιωαννίνων. Όπως αναφέρει στην δημοσίευσή του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναρτώντας και τα απαραίτητα έγγραφα με έναν ακόμα πρόχειρο διαγωνισμό η «δουλειά» κατακυρώθηκε στην Εταιρεία IASIS TECHNOLOGIES με 29,875 ευρώ με το ΦΠΑ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση-καταγγελία του Παύλου Πολάκη

Καιρό είχαμε να ακούσουμε για το «λεμονανθο» διοικητή της 6ης ΥΠΕ τον κύριο Καρβέλη που ειχε γίνει γνωστός στο Πανελλήνιο με την απευθειας ανάθεση προμήθειας μασκων υψηλής προστασιας σε «συγγενή» του σε τετραπλάσια τιμη από τη συνήθη το Μάρτιο πέρυσι….(που το αποκαλύψαμε και χάλασε η δουλειά!)

Όμως ο Καρβέλης για «λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά»

Τη δοξα της υπερτιμολόγησης και αρπαχτής βέβαια!

Το τελευταίο κατόρθωμα είναι η αγορά τριών «συστηματων ψηφιακής εγγραφής-εκτύπωσης CD-DVD απεικονιστικών εξετάσεων» για τα Κέντρα Υγειας Νοτίου Τομεα Πάτρας ,Αγρινίου και Ιωαννίνων .

Έγινε πρόχειρος διαγωνισμός με προϋπολογισμό 30.000 ευρώ και η «δουλειά»κατακυρώθηκε στην Εταιρεία IASIS TECHNOLOGIES με 29,875 ευρώ με το ΦΠΑ !! Έδωσαν και 125 ευρώ έκπτωση οι χουβαρντάδες!!! (Φωτό 1-2)

ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ,ΤΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ όμως είναι, πως αντί για 10.000 περίπου ευρώ που κατακυρώθηκε το καθένα μηχάνημα ,στο δίκτυο το βρίσκεις στο σάιτ της εταιρείας με 3.867,50 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ!!!!! (Το ίδιο και το αυτό μηχάνημα !!!) φωτό 3-4

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ!!!

Βασίλη Κικίλια ακόμα θα τον καλύπτεις επειδή ο κυριος Καρβελης είναι του «κύκλου» του Πατρινού ,πρώην βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Μπεκιρη και νυν διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου;;;

ΥΓ .Για εισαγγελέα αν θα συγκινηθεί ,δεν ξαναρωταω….

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί