Τραγωδία στο Κερατσίνι: Έβαλε τέλος στη ζωή του 15χρονος μαθητής

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κερατσίνι, όπου βρέθηκε αναίσθητος ένας 15χρονος από τους γονείς του που μόλις είχαν γυρίσει από την δουλειά τους.

Το παιδί βρέθηκε κρεμασμένο, έχοντας φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με ένα λουράκι σκύλου που ήταν δεμένο στο πόμολο της ντουλάπας. Η μητέρα του μαζί με γείτονες και σε τηλεδιάσκεψη με το ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον συνεφέρουν καθώς είχε ακόμα σφυγμό, μέχρι όμως να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο δυστυχώς κατέληξε.

Το παιδί πέρα από τις συνέπειες του lockdown το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλεισμένο στο σπίτι λόγω και κάποιων χειρουργείων που είχε κάνει και ασχολούταν πολλές ώρες με τον υπολογιστή του και με ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Από την Ασφάλεια Πειραιά που διενεργείται προανάκριση για το τραγικό συμβάν έχουν κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής και το κινητό του τηλέφωνο που θα αποσταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ανάλυση, ούτως ώστε να διαπιστωθούν οι ιστοσελίδες που έμπαινε και τα παιχνίδια και τα social media που χρησιμοποιούσε, σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν αν όλη αυτή η ενασχόληση λειτούργησε καταλυτικά για αυτή του την ενέργεια. Διερευνάται δηλαδή αν ήταν αυτοχειρία ή κάποιου είδους ατύχημα από τυχόν συμμετοχή σε κάποιο παράλογο διαδικτυακό «παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί