Διατάχθηκε έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη

Έρευνα στο σπίτι του προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη, στη μοτοσικλέτα και το αυτοκίνητό του διατάχθηκε από τις δικαστικές αρχές. Ειδικότερα, η ανακρίτρια της υπόθεσης παρήγγειλε τη σχετική έρευνα στο Τμήμα Διώξεως Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων.

Από την πλευρά ο συνήγορος του σκηνοθέτη – ηθοποιού Αλέξης Κούγιας ζητά να αναβληθεί η έρευνα που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, καθώς, όπως ισχυρίζεται, βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης όπου επισκέπτεται τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αιτούμε κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μου για την ημερομηνία και την ώρα, λόγω και των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων σε Δικαστήρια σε όλη την Ελλάδα, να αναβληθεί η διενέργεια και των τεσσάρων αυτών ανακριτικών πράξεων, διότι άλλως θα έχει εμφιλοχωρήσει απόλυτη ακυρότητα της προδικασίας στη νόμιμη διερεύνηση των φερομένων ως διαπραχθεισών από τον εντολέα μου κακουργηματικών πράξεων» αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας.

Παράλληλα επανφέρει το αίτημά του για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του κατηγορουμένου. Συγκεκριμένα, ζητά από την ανακρίτρια «όπως άμεσα ικανοποιήσετε και τα δύο αιτήματα του εντολέως μου για διενέργεια αυτοψίας και κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης στο χώρο των φερόμενων αδικημάτων, τον οποίο υμείς θα ορίσετε με τον δήθεν βιασθέντα, αφού ο εντολέας μου αρνείται κατηγορηματικά και τις δύο πράξεις για τις οποίες κατηγορείται με έωλα στοιχεία, ενώ σας έχει προσκομίσει μέχρι τώρα και θα σας προσκομίσει και άμεσα αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς του, τα οποία μέχρι τώρα έχετε αγνοήσει κατ’ ευθεία παράβαση της αρχής ηθικής αποδείξεως και καταστρατηγώντας το τεκμήριο της αθωότητας του κατηγορουμένου».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Γιάννης Βλάχος, συνήγορος του 25χρονου του οποίου η μήνυση πυροδότησε τις εξελίξεις σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, κατέθεσε αίτημα να ελεγχθεί η δραστηριότητα στο ίντερνετ του προφυλακισθέντα σκηνοθέτη.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Διατάχθηκε έρευνα στο σπίτι του Λιγνάδη”

  1. CitizenMitsos

    Επιτέλους! Αυτό έπρεπε να το κάνουν πριν μάθει ο Λιγνάδης ότι κατηγορήθηκε
    Έδωσαν χρόνο για να εξαφανιστούν στοιχεία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί