Υπόθεση Λιγνάδη: Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων ζητά ο Κούγιας

Αίτηση προς την ανακρίτρια για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση κατέθεσε ο Δ. Λιγνάδης μέσω του δικηγόρου το Αλ. Κούγια.

Η υπόθεση Λιγνάδη, από την αρχή της δημοσιοποίησής της, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς πλέον ο κατηγορούμενος βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης. 

Όπως, αναφέρεται και στην αίτηση που κατέθεσε ο Αλ. Κούγιας, ο Δ. Λιγνάδης συνεχίζει να αρνείται την κατηγορία για βιασμό κατά συρροή που του αποδίδεται και ζητείται η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση των μαρτύρων «λόγω της έλλειψης οποιασδήποτε άλλης μαρτυρίας που να επιβεβαιώνει τη συνύπαρξή μας στον ίδιο χώρο κατά το φερόμενο χρόνο τέλεσης των πράξεων, αλλά και λόγω των αντιφάσεων, στις οποίες έχουν υποπέσει αναφορικά με την περιγραφή των περιστάσεων, υπό τις οποίες δήθεν συναντηθήκαμε», όπως χαρακτηριστικά τονίζει στην αίτηση ο δικηγόρος. 

Φαίνεται ότι ο Δ. Λιγνάδης αμφισβητεί ότι βρισκόταν στην περιοχή της Επιδαύρου κατά το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στις καταγγελίες, δηλαδή τον Αύγουστο του 2015, ενώ ταυτόχρονα ζητά αυτοψία στο ξενοδοχείο τέλεσης του συμβάντος. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αλ. Κούγιας, το γραφείο του έχει κάνει έρευνα και υποστηρίζει ότι ο Δ. Λιγνάδης δεν διέμεινε σε κάποιο ξενοδοχείο της περιοχής.   

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί