Νέα μεγάλη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο Σύνταγμα

Πλήθος κόσμου μετέβη ξανά στην πλατεία Συντάγματος για να δείξει την αλληλεγγύη του στον απεργό πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Οι διαδηλωτές μέσω των συνθημάτων αλλά και των πανό τους ζητούν από την κυβέρνηση να μην υπάρξει απεργός πείνας στη χώρα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται στην 54η ημέρα απεργίας πείνας και 9η ημέρα απεργίας δίψας, αιτούμενος τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πορεία προπορεύονται οι δικηγόροι Κώστας Παπαδάκης, Θανάσης Καμπαγιάννης, που διετέλεσαν συνήγοροι πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Νέα μεγάλη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο Σύνταγμα”

  1. τώρα όμως δεν περνάμε καλά...

    Θέλει να κρυφτεί, αλλά δεν μπορεί… Σε άρθρο του γνωστός συγγραφέας (στο φως ένας βαρεμάρας, στο σκοτάδι ένας σταρ) μιλάει για νόμιμη και παράνομη αριστερά ξεχνώντας ότι και η νόμιμη ήταν παράνομη επί δεκαετίες… Και μιλάει απαξιωτικά για την “πρωτοφανή ευμάρεια” που βίωσαν οι “μικροαστοί” από το 2000 ως το 2019, τότε που δεν είχαν όρεξη για… αγώνες, γιατί περνούσαν καλά! Όσο για τον Π. Μπακογιάννη παντρεύτηκε την Ντόρα όταν ο Μητσοτάκης ήταν… “πολιτικά ξοφλημένος”! Τώρα καταλαβαίνω γιατί παλιά τους λέγανε φασίστες, όταν ήμουν παιδί και δεν καταλάβαινα…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί