Έτοιμος ο νέος αριθμός SMS με «κόφτη» – Θα επιτρέπει μία μετακίνηση την ημέρα

Πώς θα λειτουργεί

Έτοιμος να μπει στη ζωή μας είναι ο νέος αριθμός SMS 13032. Παρά το γεγονός ότι το λιανεμπόριο δεν έχει ανοίξει ακόμη, ο αριθμός βρίσκεται ήδη σε λειτουργία προκειμένου να χρησιμοποιηθεί άμεσα από τους καταναλωτές για μετακίνηση στα εμπορικά καταστήματα όταν υπάρξουν οι ανακοινώσεις από την κυβέρνηση για επαναλειτουργία της αγοράς.

Έτσι, αν κανείς στείλει ακόμη και σήμερα μήνυμα στο 13032, θα λάβει την απάντηση «μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα». Αν ωστόσο στείλει και δεύτερο, η απάντηση είναι: «Η μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα δεν είναι εφικτή. Επιτρέπεται μια μετακίνηση ημερησίως».

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασής του, αυτό που αναφέρουν τα σενάρια είναι ότι οι καταναλωτές θα έχουν στην διάθεσή τους τρεις ώρες για να πραγματοποιήσει τις αγορές τους. Το 13032 προβλέπεται να χρησιμοποιείται μόνο για τις αγορές στα εμπορικά καταστήματα και όχι στα super market, για τα οποία θα συνεχίσει να ισχύει 13033 και ο κωδικός 2.

Στο μεταξύ, και ενώ οι εκπτώσεις παρατάθηκαν τις 31 Μαρτίου, άγνωστο είναι πότε θα σηκώσουν ρολά τα καταστήματα. Η 16η Μαρτίου και όχι η 8η φαίνεται ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες και πάντα εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί