Χ. Μαμουλάκης: Ύποπτη κυβερνητική σιωπή για την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου

«Να ξεχάσουν κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης της ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς»

Με τις προθέσεις της Κυβέρνησης της ΝΔ σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου να παραμένουν αδιευκρίνιστες, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, επανέρχεται στο θέμα δηλώνοντας:

«Η Κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας αναίτια τη διαδικασία πώλησης σε ιδιώτες του 67% του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου – Ο.Λ.Η. Α.Ε. και, αναπόφευκτα, την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου, αδιαφορεί προκλητικά για τις αντιδράσεις των τοπικών Φορέων, των Συλλόγων και των Σωματείων, αλλά και των απλών πολιτών, που απαιτούν το αυτονόητο: Να παραμείνει δημόσιος ο χαρακτήρας του Ενετικού μας Λιμανιού.

Τους καλούμε για μια ακόμα φορά να ξεχάσουν κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης της ιστορίας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Το Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου ΔΕΝ πωλείται. Ας αντιληφθούν επιτέλους ότι μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί – και δεν πρέπει – να γίνει αποδεκτή από κανέναν.».

Υπενθυμίζεται ότι το μείζον αυτό ζήτημα έχει ήδη έρθει και στη Βουλή με σχετική Ερώτηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, προς τους Υπουργούς Πολιτισμού & Αθλητισμού, Υποδομών & Μεταφορών, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής.

Δείτε επίσης: Οι “άριστοι” μάς έκλεισαν μέσα στο Ηράκλειο και αυτοί ξεκινούν την πώληση και του ιστορικού Ενετικού Λιμανιού της πόλης!

Ξεσηκώθηκαν οι πολίτες του Ηρακλείου για την πώληση του Ενετικού Λιμανιού από την κυβέρνηση

Σαν προικοθήρας, τα ξεπουλά όλα, λιμάνια και μουσεία, ενώ μας έχει κλείσει μέσα

Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες: Ο Δήμαρχος να φέρει προς συζήτηση την πώληση του Ενετικού Λιμένα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για την πώληση του Ενετικού Λιμανιού: Η Ύβρις φουντώνει και η Κάθαρση θα επέλθει

“Το ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου δεν είναι για πούλημα!”- Παρέμβαση των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ του νομού και των Τομεαρχών

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί