Politico, νέο άρθρο – κόλαφος για Μητσοτάκη: “Στην Ελλάδα αυτοί που επιβάλλουν τα μέτρα είναι και αυτοί που τα παραβιάζουν”

“Ξεκινώντας από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και προς τα κάτω, στην Ελλάδα οι άνθρωποι που επιβάλλουν τα μέτρα για τον κορονοϊό, είναι οι ίδιοι που τα παραβιάζουν…”

Σκληρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς σχετικά με την διαδικασία του εμβολιασμού και την διαχείριση της πανδημίας ασκεί με ρεπορτάζ της ανταποκρίτριάς του στην Αθήνα το Politico.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ ένα χρόνο μετά την εμφάνισή του πρώτου κρούσματος κορονοϊού στην Ελλάδα οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι που επιβάλλουν τους κανόνες είναι συχνά και αυτοί που τους παραβιάζουν παραθέτοντας μια σειρά από γεγονότα.

Αρχικά, γίνεται αναφορά στο «γαλάζιο» Γιώργο Χατζημάρκο που εμβολιάστηκε την προηγούμενη Κυριακή στη Χάλκη ενώ είναι μόλις 56 ετών και δεν υπάρχει δυνατότητα ακόμη σ’ συτή την ηλιακή ομάδα να εμβολιαστεί.

Ο κ.Χατζημάρκος απάντησε πώς βρέθηκε στη Χάλκη για άλλο λόγο και έκανε το εμβόλιο αφού πληροφορήθηκε πώς η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί και είχαν περισσέψει δόσεις που θα πήγαιναν χαμένες.

ο Politico θυμίζει επίσης και τις selfie των κυβερνητικών στελεχών τον περασμένο Δεκέμβριο στην πρώτη παραλαβή των εμβολίων που έφερε ψαλίδι στη σχετική λίστα ενώ υπάρχει αναφορά και για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία και το γεύμα στο σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Τέλος, από το χρονογράφημα παραβιάσεων των μέτρων δεν λείπει ούτε η στάση της Εκκλησίας που λειτούργησε κανονικά τα Θεοφάνεια ενώ όπως σημειώνεται οι ιερείς δεν φορούν μάσκες προστασίας.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί