Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες: Ο Δήμαρχος να φέρει προς συζήτηση την πώληση του Ενετικού Λιμένα

Επιστολή της «Δημοτικής Ομάδας των Ενεργών Πολιτών», προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, σχετικά με την πώληση του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου.

Η δημοτική παράταξη «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες» καλεί τη Δημοτική Αρχή να αποδεσμεύσει τον Ενετικό Λιμένα από την περιουσία του ΟΛΗ, και να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η επιστολή των «Ενεργών Πολιτών» προς το Δημοτικό Συμβούλιο:

ΘΕΜΑ: ΕΝΕΤΙΚΟΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Κύριε Δήμαρχε, κύριε πρόεδρε,

Τις τελευταίες ημέρες , πολύ συχνά διαρρέουν πληροφορίες περί πώλησης του ΟΛΗ ΑΕ. Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση προκήρυξης αναφέρουν ότι θέλουν να προχωρήσουν στην αξιοποίηση του ΟΛΗ ΑΕ με την μορφή πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου.

Επειδή η συγκεκριμένη πώληση αναπόφευκτα συμπαρασύρει και τον ενετικό λιμένα θεωρούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας θα πρέπει να αποφασίσει και να διεκδικήσει,ενημερώνοντας και κινητοποιώντας τους δημότες της πόλης μας
α. Την αποδέσμευση του ενετικού λιμένα από την περιουσία του ΟΛΗ ΑΕ και τον χαρακτηρισμό του σε τμήμα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Οι λεπτομέρειες διαχείρισης και λειτουργίας του, να συμφωνηθούν από κοινού με Δήμο, Υπουργείο Πολιτισμού και ΟΛΗ  
β. να απαιτήσομε άμεσα η κυβέρνηση να δεσμευτεί και να νομοθετήσει το παραπάνω
Σας καλούμε να φέρετε άμεσα προς συζήτηση και απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο το παραπάνω θέμα.

Η Δημοτική ομάδα  των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί