Ο Π. Τσαρούχας κατέθεσε στην Εισαγγελία τις καταγγελίες που υπάρχουν στον ΣΕΗ για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Όλους τους φακέλους με καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών παρέδωσε σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο που ερευνά τις υποθέσεις σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

«Μας έχει καλέσει ο κ. εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» δήλωσε ο πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου του ΣΕΗ εισερχόμενος στο κτίριο της Εισαγγελίας. Βγαίνοντας λιγότερο από μία ώρα αργότερα, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το πλήθος και το είδος των καταγγελιών. «Μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Τον ευχαριστήσαμε και εμείς για την πρωτοβουλία του» δήλωσε για τα όσα είπαν με τον εισαγγελέα. «Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων» σημείωσε, συμπληρώνοντας: «Δεσμευτήκαμε ότι οποιοδήποτε νέο στοιχείο που έχουμε, θα το συμπληρώσουμε στους φακέλους».

Ο Π. Τσαρούχας αρνήθηκε να μιλήσει και για το αν ανάμεσα στους φακέλους που παραδόθηκαν είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου ηθοποιού, σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί