Υπόθεση Λιγνάδη: Δεν δρούσε μόνος του καταγγέλλει ο ηθοποιός Χρήστος Πέρρος

Τον τρόπο με τον οποίο «πλησίαζε» τα υποψήφια θύματά του ο Δημήτρης Λιγνάδης, αποκάλυψε ο ηθοποιός Χρήστος Πέρρος.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου καθώς οι καταγγελίες στο πλαίσιο του #MeToo, στον χώρο του θεάτρου, διαδέχονται η μία την άλλη. Για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής ο Δημήτρης Λιγνάδης, που σύμφωνα με νέα επώνυμη καταγγελία ο σκηνοθέτης ηθοποιός Λιγνάδης είχε κι άλλον που ψάρευε τα θύματά του.

Ο Χρήστος Πέρρος μίλησε στον Alpha για τον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισε ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, που εκμεταλλευόμενος τη θέση ισχύος του του έταξε θέση σε δραματική σχολή.

«Με προσέγγισε λέγοντας τι κάνω, πώς με λένε. Άρχισε να γίνεται πιο διαχυτικός και φιλικός μαζί μου και με πάγωσε. Βρέθηκε το χέρι του στην μέση μου και το άλλο στα μαλλιά μου. Όταν τον απώθησα κι είπα τι είναι αυτά που κάνεις, μου πρότεινε να πάω σπίτι του -τονίζω ότι ήμουν 14 χρονών- για ένα ουίσκι κι ένα τσιγάρο. Το βλέμμα του άστραψε, έγινε πιο φιλικός και τον απώθησα πιο επιθετικά.

Τα χρόνια όμως πέρασαν, εγώ τελείωσα το σχολείο και θέλησα να πάρω πληροφορίες για την εισαγωγή μου σε μια δραματική σχολή. Μπαίνοντας στο γραφείο διαπιστώνω ότι ήταν ο ίδιος άντρας που ήταν καθηγητής πλέον. Παίρνω τις πληροφορίες κι ενώ πάω να φύγω χαιρετώντας τον σκηνοθέτη, μου λέει να σου πω, θέλεις να συζητήσουμε πώς να περάσεις χωρίς εξετάσεις στην δραματική σχολή ερχόμενος σπίτι μου σήμερα το απόγευμα; Του απάντησα ότι αν είναι να πάρω την θέση ενός ταλαντούχου παιδιού επειδή απλά πέρασα ένα απόγευμα σπίτι σας, δεν θα ήθελα.

Καταλήγοντας, ο ηθοποιός Χρήστος Πέρρος αποκάλυψε πώς τον προσέγγισε ένας άλλος άντρας, ο οποίος ήταν αυτός που του άνοιξε την πόρτα στη σχολή, προτείνοντάς του να «συνεργαστούν» με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ευρισκόμενος σε ένα καφέ στο Θησείο με προσέγγισε ο άντρας που μου άνοιξε την πόρτα σε αυτήν την σχολή. Ήταν η στιγμή που μου πρότεινε να συνεργαστούμε οι τρεις μας και μου υποδεικνύει έναν άντρα που βρισκόταν από πίσω μου. Γυρνώντας το κεφάλι μου διαπιστώνω για τρίτη φορά ότι ήταν ο ίδιος σκηνοθέτης. Ήταν ουσιαστικά ο αλιευτής των υποψήφιων θυμάτων. Όταν ο πρώτος δεν πετύχαινε τους στόχους και τους σκοπούς, τότε εκείνος δρούσε αλιευτικά. Ψάρευε το εκάστοτε θήραμα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί