Περίμενε από το 2017 τη σύνταξη και εισέπραττε χλεύη, αλλά μετά την ανάρτηση του Candiadoc την πήρε σε 5 μέρες!

Τελικά… κι ό άγιος φοβέρα θέλει! Θα θυμάστε ίσως την υπόθεση που αναφέραμε την περασμένη Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου για τον συνταξιούχο από το Ηράκλειο που περίμενε τη σύνταξη από το 2017 αλλά το μόνο που “εισέπραττε” είναι το “περίμενε” αλλά και τη χλεύη, σύμφωνα με την καταγγελία του ίδιου στο Candiadoc, κάποιων τοπικών παραγόντων του ΕΦΚΑ. Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση επικοινώνησε μαζί μας εκπρόσωπος της κεντρικής διοίκησης και ζήτησε να έχει επαφή με τον συνταξιούχο ώστε να εξεταστεί η υπόθεση.

Δείτε: Ηράκλειο: Περιμένει από το 2017 τη σύνταξη και αντί αυτής εισπράττει χλεύη του στιλ “σε 10 συνηγόρους του Πολίτη να πας, το ίδιο σου κάνει”!

Παρέμβαση της διοίκησης του ΕΦΚΑ για την καταγγελία του συνταξιούχου από το Ηράκλειο στο Candiadoc

Αυτά στις 18 Φεβρουαρίου.

Σήμερα, κι ενώ δεν πέρασαν παρά 5 μέρες, η υπόθεσή του αντιμετωπίστηκε, εκδόθηκε χθες η σχετική απόφαση από τα κεντρικά του ΕΦΚΑ και, όπως μας λέει ο συνταξιούχος, είναι πιθανό ακόμα και σήμερα να την εισπράξει!

Στην περίπτωση αυτή, και μετά τη δημοσιότητα που δώσαμε, ο άνθρωπος παίρνει σε χρόνο ρεκόρ αυτό που δικαιούτο και κάποιοι καρεκλοκένταυροι του το στερούσαν με το “έτσι θέλω” και επιπλέον τον χλεύαζαν…

Για να αντιμετωπιστεί με τον αυτονόητο σεβασμό ο πολίτης, να βρει το δίκιο του, θα πρέπει να εκτίθενται άραγε κάποιοι δημοσίως αλλά σε υπηρεσιακό επίπεδο;

Μιλάμε για τα αυτονόητα, όχι πάντως για όλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί