Στη φυλακή ο 62χρονος καθηγητής που ασελγούσε σε ανήλικο

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε ο 62χρονος καθηγητής που συνελήφθη με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο αγόρι, είτε μόνος είτε με παρουσία φίλων του.

Ο φιλόλογος, που δίδασκε σε σχολείο στο Περιστέρι όπου και διαμένει, φέρεται να ασελγούσε στο αγόρι από όταν αυτό ήταν 8 χρόνων. Τουλάχιστον δύο φορές, όπως προέκυψε από την έρευνα της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, η ασέλγεια έγινε μπροστά σε 3-4 φίλους του καθηγητή. Οταν αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους θα αναζητηθούν από τους αστυνομικούς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν τυχόν υπάρχουν και άλλα θύματά του.

Ο καθηγητής ανήκε στο συγγενικό περιβάλλον του παιδιού, που πάσχει από ψυχική νόσο. Για τον λόγο αυτόν είχε κλειδί του σπιτιού του ανηλίκου και φέρεται να προχώρησε σε ασέλγεια και εκεί, όταν έλειπαν οι γονείς. Λόγω της ασθένειας του ανήλικου, η δίωξη αφορά την κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, ενώ διώκεται και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού.

Οπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου Παιδείας, έχει κινηθεί από την υπουργό, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα ο 62χρονος εκπαιδευτικός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί