Η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται και στους ηθοποιούς για την υπόθεση Λιγνάδη

Και όμως έχοντας χάσει την ψυχραιμία της η κυβέρνηση -όταν αυξάνεται η οργή κατά των χειρισμών στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη- με εμφάνισή του σήμερα στην τηλεόραση του OPEN ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, κατέβαλε κάθε προσπάθεια να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον χώρο των ηθοποιών για την υπόθεση/σκάνδαλο Λιγνάδη.

Αντιστρέφοντας κάθε πραγματικότητα και κάθε λογική, χωρίς καν να αναφερθεί στην μεγάλη καθυστέρηση αντίδρασης που είχε πάρει τη μορφή συγκάλυψης, ο Νίκος Ρωμανός κατηγόρησε αρχικά τον ΣΥΡΙΖΑ για «προσπάθεια κομματικοποίησης και αντιστροφής της πραγματικότητας».

«Η πραγματικότητα είναι πως με υπουργό Μενδώνη και πρωθυπουργό Μητσοτάκη άρχισαν οι αποκαλύψεις, άρχισε η κάθαρση που επί δεκαετίες όλοι οι άνθρωποι αποδέχονταν τον συγκεκριμένο άνθρωπο (…)», είπε συγκεκριμένα χωρίς καν να απαναντήσει ποιος επέλεξε το συγκεκριμένο πρόσωπο για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου.

  • Ήταν η κυρία Μενδώνη, ή ήταν από πιο ψηλά η απόφαση;
  • Και γιατί ο Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται πως γνώρισε ότι προορίζεται για αυτή τη θέση πριν τις εκλογές;

Ο κ. Ρωμανός, χωρίς καν να απαντήσει επί της ουσίας και προσπαθώντας να πείσει πως η κάθαρση άρχισε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη χαρακτήρισε «απόλυτα σεβαστή» την αντίθετη άποψη της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ που έθεσε επίσημα θέμα παραίτησης της κυρίας Μενδώνη. Διερωτάται βέβαια κανείς πως αν το θέμα το σήκωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τότε πως ερμηνεύεται η θέση της κυρίας Βόζενμπεργκ.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «αισχρά υπονοούμενα» την προσπάθεια να συνδεθεί το όλο θέμα παιδεραστίας με την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό και με τη Ν.Δ. αναφερόμενος στη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου και στον Κώστα Βαξεβάνη τον οποίο και χαρακτήρισε «άτυπο εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ»

Το καλύτερο όμως το κράτησε για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών(ΣΕΗ), χώρο τον οποίο χαρακτήρισε «αριστεροκρατούμενο» σε μια προσπάθεια να του επιρρίψει ευθύνες για το θέμα.

Μέσα στην αγωνία του κατηγόρησε τους ηθοποιούς πως «ξημεροβραδιάζονταν με τον Λιγνάδη» και χαρακτήρισε την ανακοίνωση του Σωματείου «αισχρή»

« Ο ΣΕΗ και οι καλλιτέχνες ζητάνε και τα ρέστα- Αυτοί ξημεροβραδιάζονταν με τον Λιγνάδη» είπε σημειώνοντας πως το Σωματείο δεν είναι όλος ο χώρος είναι κάποιοι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις, πολλοί από αυτούς έχουν συνεργασία, γνωστοί με τον ΣΥΡΙΖΑ …

«Δεν ήξεραν τίποτα; Αν ήξεραν, τότε την ανακοίνωση πρέπει να την απευθύνουν στον καθρέφτη τους», πρόσθεσε.

Τέλος ανέφερε πως «η κυβέρνηση έχει αρχίσει τη κάθαρση σε έναν χώρο που αριστεροκρατείται», αφήνοντας πλέον άφωνους και τους τελευταίους που θα περίμεναν ένα λογικό ειρμό από τον λόγο του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί