Μπόχα από τα υπόγεια του Μαξίμου: Επιχείρηση υποβάθμισης της υπόθεσης Λιγνάδη, με χυδαιότητες κατά της Αριστεράς

Φωτιά φαίνεται να πήραν τα bots του Μοσχάτου μετά από σινιάλο του γαλάζιου μηχανισμού. Η Νέα Δημοκρατία, επιστρατεύοντας όλα τα επικοινωνιακά όπλα, επιχειρεί να παρουσιάσει την υπόθεση Λιγνάδη ως μικροκομματική πολιτική και «λαϊκισμό» του ΣΥΡΙΖΑ. Η παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε τελικά να ποντάρει τα ρέστα της υπέρ της συγκάλυψης που είχε ήδη ξεκινήσει. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση.

Την ίδια ώρα που η είδηση για την παρουσία  Λιγνάδη στη ΓΑΔΑ χθες το απόγευμα, το γραφείο του Νίκου Ρωμανού χεράκι-χεράκι με τον Μακάριο Λαζαρίδη, έδωσαν το σήμα σε όλο τον γαλάζιο μηχανισμό να εξαπολύσει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας εντολές να αποκηρύξουν, πάση θυσία, κάθε σύνδεση του πρωθυπουργού με το σκάνδαλο της συγκάλυψης και προστασίας του Δημήτρη Λιγνάδη επί έναν ολόκληρο μήνα.

Δείτε επίσης: Εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα βουλευτή-συνεργάτη του Μητσοτάκη, “ξέπλυμα” στην υπόθεση Λιγνάδη – Η απάντηση Πολάκη

Έτσι το hashtag #ΣΥΡΙΖΑ_Βουρκος ξεκίνησε, με τη βοήθεια των γνωστών bots και των ψεύτικων λογαριασμών της ΝΔ.

Το «ζέσταμα» των πρωταθλητών της χυδαίας προπαγάνδας είχαν αναλάβει από νωρίς οι λογαριασμοί των Μακάριου Λαζαρίδη και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου:

Τη σκυτάλη παίρνει το συγκρότημα Μαρινάκη και συγκεκριμένα το σημερινό άρθρο του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, υπό τον τίτλο «Άλλο η πολιτική ευθύνη για τον Λιγνάδη, άλλο η χυδαία εργαλειοποίηση από τον Τσίπρα που θυμίζει Στέφανο Χίο και Μακελειό». Ο αρθρογράφος «ανησυχεί» μήπως η αναζήτηση πολιτικών ευθυνών γίνει «η απαρχή για μια στημένη μέχρι κεραίας «δολοφονία χαρακτήρων». Κι μ’ αυτό εννοώ τα δολοφονικά «πιστόλια» συγκεκριμένων κύκλων που έπιασαν ήδη δουλειά και ανέσυραν τον Γκέμπελς και τη λάσπη στον ανεμιστήρα μόνο και μόνο για να προσποριστούν μικροκομματικά οφέλη».

«Καταρρέει η προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη από την κυβέρνηση Μητσοτακη, τόνισε ο Νάσος Ηλιόπουλος:

Με πληροφορίες από left.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί