Πολιτική απίστευτης “ευφυίας” με τις πλάτες των καλοπληρωμένων: Στον Ξηροπόταμο κολλάει, αλλά όχι στο Τσαλικάκι!

Η συνταγή είναι γνωστή: βάζεις ένα ή μερικά από τα γνωστά μέσα που σου “στέκονται” με καλές ανταμοιβές (δε θα δυσκολευτείς δα και να βρεις) να γράφουν για τον κόσμο που συγκεντρώνεται στην πλατεία ή στον Κούλε, για τους νέους που ξενυχτούν, για τους συνταξιούχους που μαζεύονται στα ΑΤΜ.

Είναι τα ίδια μέσα που αποσιωπούν τις προκλήσεις Μητσοτάκη μπροστά σε εκείνο που ο ίδιος ονομάζει “ατομική ευθύνη” (των άλλων), που αποσιωπούν το γεγονός ότι το ΕΣΥ δεν ενισχύεται, ότι οι κάποτε “ήρωες” γιατροί γίνονται τώρα οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, ότι τα σχολεία λειτουργούν με απαράδεκτους και λίαν επικίνδυνους όρους, όπως και τα μέσα μεταφοράς, ότι οι “άριστοι” έχουν τέτοιο “ευφυές σχέδιο” ώστε, στο όνομα του ιού έχουν διαλύσει την ελληνική κοινωνία, την οικονομία, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, το λιανεμπόριο, την εστίαση, ότι περνούν, προκαλώντας τον μαζικό φόβο για τον ιό, ό,τι αντιδραστικό θέλουν ενώ μας έχουν κλεισμένους στα σπίτια μας.

Και αποσιωπώντας όλα αυτά, αλλά μιλώντας πολύ δυνατά, αμέσως προβοκατόρικα, τα ετοίμασαν όλα! O κορονοϊός “αντιμετωπίζεται” με νέες, πολύ αυστηρές, αστυνομικού τύπου εντολές και απαγορεύσεις!

Είναι ίσως η πρώτη πανδημία στη σύγχρονη Ιστορία και σίγουρα η ελληνική είναι η μόνη κυβέρνηση που εφαρμόζει, μια… πρωτότυπη μέθοδο, βάζοντας μπροστά τους αστυνόμους και τα πρόστιμα κι όχι τους γιατρούς και την επιστήμη!

Στο Ηράκλειο λοιπόν, στο δήμο Ηρακλείου για να ακριβολογούμε, εφαρμόζονται νέα άκρως αυστηρά αστυνομικά μέτρα, με την κυκλοφορία να απαγορεύεται στις 6 το απόγευμα. Γιατί ο ιός κολλάει στον Ξηροπόταμο του δήμου Ηρακλείου αλλά όχι στο Τσαλικάκι του δήμου Μαλεβιζίου, που είναι μερικές δεκάδες μέτρα πιο δίπλα! Ο ιός κολλάει στη Γιόφυρο, αλλά όχι στην Αμμουδάρα!

Απίστευτο “σχέδιο” των άχρηστων που κατσικώθηκαν προσπαθώντας να αυτοπροσδιοριστούν ως “άριστοι”!

Πολιτική απίστευτης “ευφυίας”!

Κι εκείνοι που έβαλαν πλάτη για να γίνει όλο αυτό, κάποιες χρυσοπληρωμένες, και ενταγμένες σε ένα σύστημα που σκυλοβρωμάει, πένες, ούτε τώρα θα μιλήσουν για το ΕΣΥ, τους γιατρούς, τα σχολεία, τα μέσα μεταφοράς. Όχι, και τώρα απλά αναρωτιούνται “γιατί έγινε μια τρύπα στο νερό” και μπήκε στο “κόκκινο” μόνο ο δήμος Ηρακλείου! Δηλαδή γιατί δεν μπήκε όλος ο νομός!

Ταιριάζουν σε αυτή την κοινωνία αυτή η κυβέρνηση και αυτά τα μέσα “ενημέρωσης”;

Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα…

Candiot

Δείτε επίσης: Χαρδαλιάς: «Κόκκινο» το Ηράκλειο με απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως 5:00 – Επανέρχεται το click away

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί