Ο Κρητικός ηθοποιός που ζήτησε δημόσια την παραίτηση της Μενδώνη, “κόντρα” στους… οικοδεσπότες του ΣΚΑΪ (βίντεο)

Άφωνους άφησε τους τηλεθεατές αλλά και τους δημοσιογράφους στο στούντιο με το θάρρος του να πει τα πράγματα με τ’ όνομά τους, ο νεαρός ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης το πρωί στον ΣΚΑΙ. Ο Χάρης Τζωρτζάκης, που κατάγεται από το Ρέθυμνο, μίλησε έξω από τα δόντια για Μενδώνη και Λιγνάδη αλλά και την προσπάθεια συγκάλυψης τόσον καιρό της υπόθεσης, ενώ άφησε σαφείς αιχμές και για το πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Χάρης Τζωρτζάκης δεν πτοήθηκε από τις αντιδράσεις του πάνελ και κόλλησε στον τοίχο τους δημοσιογράφους τους ΣΚΑΙ που επιχείρησαν να παρέμβουν στις χειμαρρώδεις καταγγελίες του για Μενδώνη και την υπόθεση Λιγνάδη.

Δείτε όλες τις αναφορές του ηθοποιού

«Κόζα Νόστρα είστε!»

Με χθεσινή του ανάρτηση του στο Facebook ο Χ. Τζωρτζάκης είχε γράψει: 

«Η υπουργός Πολιτισμού είπε δημόσια ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης, που η ίδια διόρισε ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου κατ’ εντολή του Μητσοτάκη, είναι ενας επικίνδυνος άνθρωπος που την εξαπάτησε. Το είπε πριν αποφανθεί η δικαιοσύνη για την ενοχή του. Μα καλά ρε ξεφτίλες εσείς δε μας λέγατε μέχρι χθες ότι αυτά είναι ζητήματα της δικαιοσύνης και να μην είμαστε ανθρωποφάγοι γιατί υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας; Αν αυτό δεν είναι συγκάλυψη κουκούλωμα και διαχείριση πολιτικού κόστους σε υπόθεση βιασμών ανηλίκων κατά εξακολούθηση και κατά συρροή τότε τι είναι; Πείτε μας γαμω την ψυχραιμία σας. Κόζα Νόστρα είστε.»

(με πληροφορίες: newsique.grthefaq.gr, documentonews.gr)

One Thought to “Ο Κρητικός ηθοποιός που ζήτησε δημόσια την παραίτηση της Μενδώνη, “κόντρα” στους… οικοδεσπότες του ΣΚΑΪ (βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Όποιος παρακολούθησε τα παραπάνω video αποσπάσματα σίγουρα θα κατάλαβε την “δημοσιοφαγία” των …εξαίρετων υπαλλήλων του Άλα Φούζου! Κρητικός βέβαια είναι ο ηθοποιός Τζωρτζάκης, και μάλιστα ΗΘΟΠΟΙΟΣ με τη σημασία της λέξης, αλλά και ο Καμπουράκης (δε θα σηκώσει ποτέ του ανάστημα αυτός ο “αεί κυφός”) κι αυτός …κρητικός είναι. Κι αν καμαρώνει κανείς για τον πρώτο δικαίως δε μπορεί παρά να ντρέπεται για το δεύτερο και πάλι δικαίως!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί