«Κυβερνητικά παιχνίδια με την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΗ και του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου»

Με αφορμή τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί ιδιωτικοποίησης του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένα Ηρακλείου – Ο.Λ.Η. Α.Ε. να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πληροφορίες περί ιδιωτικοποίησης ΚΑΙ του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου δικαίως προκαλούν ανησυχία και αντιδράσεις. Η δε προφορική δήλωση του αρμόδιου Υπουργού Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη, από την στιγμή που δεν συνοδεύεται από έμπρακτες δεσμεύσεις σχετικά με το πώς θα γίνεται η διαχείριση της λειτουργίας της μαρίνας του Ενετικού Λιμένα, μετά την ιδιωτικοποίηση του Ο.Λ.Η., δεν μας πείθει.

Γι’ αυτό και τις επόμενες ημέρες φέρνω ξανά το συγκεκριμένο θέμα στη Βουλή, ζητώντας ξεκάθαρες απαντήσεις και τονίζοντας παράλληλα, ότι καμία απόπειρα ξεπουλήματος της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας δεν πρόκειται να γίνει δεκτή. Θα μας βρουν απέναντι, με κάθε τρόπο.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί