Ακόμη μια μήνυση σε βάρος του «γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη» για βιασμό 14χρονου (Βίντεο)

Αφορά τον βιασμό 14χρονου τότε μαθητή της Β’ γυμνασίου (σήμερα 25 ετών). Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Βλάχος, το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί, καθώς φέρεται να τελέστηκε το 2010

Νέα μήνυση για βιασμό ανηλίκου, η τρίτη σύμφωνα με πληροφορίες, κατατέθηκε σήμερα σε βάρος γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Αφορά τον βιασμό 14χρονου τότε μαθητή της Β’ γυμνασίου. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Βλάχος, το έγκλημα δεν έχει παραγραφεί, καθώς φέρεται να τελέστηκε το 2010.

Δείτε επίσης: «Με προσέγγισε στα 15 και με βίαζε για 4 χρόνια»: Συγκλονίζει το πρώτο θύμα που κατέθεσε μήνυση κατά του «γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού» (Βίντεο)

Ο εισαγγελέας καλεί ως μάρτυρα τον Μπιμπίλα για τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης ηθοποιών

Πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά του «γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη» για βιασμό και αποπλάνηση

«Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί» υπογράμμισε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Γ. Βλάχος. «Ως δράστης φέρεται πασίγνωστος ηθοποιός-σκηνοθέτης, το όνομα του οποίου απασχολεί τελευταίως εντόνως τη δημοσιότητα» πρόσθεσε.

«Ζητάμε από τη δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα και να κινήσει κατά προτεραιότητα τις διαδικασίες δικαστικής διερεύνησης της μήνυσης διότι από τα πραγματικά περιστατικά και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης προκύπτει ιδιαίτερα υψηλός βαθμός επικινδυνότητας του φερομένου ως δράστη για το κοινωνικό σύνολο» τόνισε ο δικηγόρος.

Όπως διευκρίνισε ο Γ. Βλάχος, ο 25χρονος σήμερα που καταγγέλλει τον βιασμό του δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο.

Βίντεο-ρεπορτάζ: Κώστας Παπαντωνίου, Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί