Πρώην υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ο γιατρός που «παρέλυσε»;

Σάλος έχει προκληθεί σχετικά με την υπόθεση του γιατρού από την Κέρκυρα, Σπύρου Σκιαδόπουλου, που όπως καταγγέλλεται, είπε ψέματα ότι παρέλυσε όταν έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό με στόχο να κερδίσει χρόνο για την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί σε βάρος του, καθώς κατηγορείται για «ρουσφετολογικούς» εμβολιασμούς εκτός λίστας. 

Δείτε: Ανατροπή στην υπόθεση με τον γιατρό στην Κέρκυρα: Δεν παρέλυσε από το εμβόλιο

Υπενθυμίζεται πως η πληροφορία για παράλυση του γιατρού Σπύρου Σκιαδόπουλου, μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου, προβλήθηκε από τοπικά μέσα και αναπαράχθηκε πολύ γρήγορα, καθώς θύμισε την περίπτωση της 42χρονης νοσηλεύτριας, πάλι από την Κέρκυρα, η οποία έχει, πλέον, επανέλθει πλήρως. Όπως κατήγγειλε όμως εχθές το πρωί ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, στην πραγματικότητα πίσω από τις «παρενέργειες» βρίσκεται η προσπάθεια του συγκεκριμένου γιατρού να κερδίσει χρόνο ενόψει Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διατάχθηκε εναντίον του επειδή εμβολίαζε εκτός σειράς.

«Δεν με ανησυχεί καθόλου όσον αφορά το εμβόλιο. Με ανησυχεί η συμπεριφορά ορισμένων συναδέλφων. Οι πληροφορίες μου λένε ότι ο γιατρός εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση. Ο συνάδελφος ήταν υπεύθυνος για τους εμβολιασμούς στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου της Κέρκυρας, στο οποίο ο ίδιος διάλεξε να εμβολιάσει κάποιους εκτός σειράς, κάποιους γνωστούς του και αποπέμφθη από την υπεύθυνη θέση του και διατάχθηκε και μια Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ)», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θ. Βασιλακόπουλος. «Πριν γίνει η ΕΔΕ πήγε στο νοσοκομείο και είπε ότι έχει δύσπνοια, εξετάστηκε δεν είχε τίποτα και την επόμενη ημέρα είπε ότι του… κόπηκαν τα πόδια», υποστήριξε ο κ. Βασιλακόπουλος. «Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια που θα γινόταν η ΕΔΕ», σχολίασε δηκτικά.

Η υπόθεση λαμβάνει και πολιτικές διαστάσεις καθώς όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του tvxs.gr, ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος είχε υπάρξει υποψήφιος στην Κέρκυρα με τη ΝΔ στις εκλογές του 2012. Την παράλυσή του παρουσίασε ο ίδιος ο γιατρός στον δημοσιογράφο Διονύση Μάμαλο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες είχε αποκαλυφθεί μια ακόμη υπόθεση παράβασης του πρωτοκόλλου προτεραιότητας για τον covid 19, καθώς στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας είχαν εμβολιαστεί διάφοροι επώνυμοι, φίλοι ή παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, δίχως βέβαια να είναι η σειρά τους. Μεταξύ αυτών ήταν και ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του ΔΣ Corfu, Διονύσης Μάμαλος, ο οποίος όπως όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο αποτελεί έναν από τους ισχυρούς υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή.

Δείτε: Την ίδια ώρα που οι κοινοί θνητοί περιμένουμε τον εμβολιασμό μας, ο δημοσιογράφος – εγκωμιαστής του Μητσοτάκη έχει ήδη εμβολιαστεί

Παράλληλα, τους ισχυρισμούς του Σπύρου Σκιαδόπουλου για παράλυση μετά τον εμβολιασμό έσπευσε να επιβεβαιώσει ο Αλέξανδρος Γαρδικιώτης, Γιατρός και Πρώην Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας, τον οποίο αναγκάστηκε να απομακρύνει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για τη νέα υπόθεση ρουσφετολογικών εμβολιασμών. Συγκεκριμένα, μιλώντας χτες στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αλ. Γαρδικιώτης δήλωσε για τον Σπ. Σκιαδόπουλο: «Χθες το πρωί μου είπε πάω να κάνω τη δεύτερη δόση. Ως το μεσημέρι και το απόγευμα όλα καλά. Το βράδυ μου είπε ότι ξεκίνησαν μυαλγίες στα κάτω άκρα, η μέση του δεν το κρατάει κλπ. Αργά το βράδυ μου είπε ότι νιώθει ρίγος, είναι ανήσυχος και τον ενοχλούσαν τα κάτω άκρα. Το πρωί πήγε στο νοσοκομείο γιατι μου είπε ότι η μέση και τα κάτω άκρα δεν τον κρατούσαν. Τον επισκέφθηκα και είδα ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν κουνούσε τα πόδια καλά. Ο ίδιος μου είπε “λες να είναι απο το εμβόλιο;”. Του απάντησα ότι αυτό θα το δείξουν οιο εξετάσεις και θα το πουν οι νευρολόγοι». «Μου είπε η συζυγός του ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί στα πόδια του», διευκρίνισε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί