Πολάκης: Εκτίναξη θανάτων από μη covid νόσους προκαλεί το μονοθεματικό ΕΣΥ

«13.000 περισσότεροι θάνατοι το 2020, οι 4.500 λόγω covid. Πού οφείλονταν οι υπόλοιποι 8.500;».

«Στυγνό κράτος που έρχεται από τις εποχές του ’50 και στήνει μεγάλες δουλειές με τα μεγάλα συμφέροντα» χαρακτήρισε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη. Επικαλέστηκε τις απευθείας αναθέσεις, την αδιαφορία για την ταλαιπωρία των πολιτών αλλά και την μη στήριξη του ΕΣΥ με αποτέλεσμα την κατακόρυφη αύξηση των θανάτων.

«Στο Αττικό και τον Ευαγγελισμό σήμερα τρέχουν να αδειάζουν non covid ΜΕΘ προκειμένου να εξασφαλίσουν κλίνες ΜΕΘ για ασθενείς με κορονοϊό, λόγω αύξησης των διασωληνωμένων» είπε. Παρέθεσε, μάλιστα, στοιχεία που καταγράφουν κατακόρυφη αύξηση των θανάτων το 2020, έναντι του 2019, κατά 13.000. «Οι 4.500 θάνατοι οφείλονταν στον κορονοϊό, οι υπόλοιποι 8.500 που οφείλονταν»; Διερωτήθηκε.

«Εδώ και ένα χρόνο το κράτος που θα έφερνε καλύτερους μισθούς, πρακτικά είναι ένα στυγνό κράτος που έρχεται από τις εποχές του ’50. Ένα κράτος που στήνει μεγάλες δουλειές με τα μεγάλα συμφέροντα» τόνισε ο Παύλος Πολάκης, επικαλούμενος μια σειρά απευθείας αναθέσεων από τον Νότη Μηταράκη, την Σοφία Νικολάου και τον Κυριάκο Περιακάκη, αλλά και τον Κώστα Μπακογιάννη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί