Παρέμβαση για τον Δ. Κουφοντίνα από αλληλέγγυους στο υπουργείο Υγείας – Τους προσήγαγαν όλους (Βίντεο)

Στο υπουργείο Υγείας συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 70-80 άτομα, για να εκφράσουν τη στήριξή τους στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι αλληλέγγυοι, παρέμειναν συγκεντρωμένοι εντός του κτιρίου, ενώ έξω δυνάμεις των ΜΑΤ, περιμέναν τις εντολές από τη ΓΑΔΑ για να αρχίσουν οι προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας που διανύει την 42η μέρα απεργίας πείνας,  νοσηλεύτεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, από τις 16 Φεβρουαρίου.

Ο Κουφοντίνας είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο και τότε οι γιατροί είχαν ενημερώσει τη συνήγορό του, Ιωάννα Κούρτοβικ, ότι αντιμετωπίζει προβλήματα που προκαλούνται σε συνθήκες απεργίας δίψας και όχι μόνο πείνας, όπως μεγάλη απώλεια μυϊκής μάζας, σοβαρή απίσχνανση, προβλήματα όρασης, αρχόμενη περιφερική νευροπάθεια και άλλα.

65 προσαγωγές

Στην προσαγωγή όλων όσοι συμμετείχαν σε αιφνιδιαστική κίνηση στο υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους, σε ένδειξη συμπαράστασης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, προχωράει η Αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, ομάδα περίπου 65 ατόμων συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Υγείας πετώντας τρικάκια και ανοίγοντας πανό για τον Κουφοντίνα και στη συνέχεια εισέβαλαν στον χώρο της εισόδου του κτιρίου. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αυτή την ώρα τα άτομα μεταφέρονται με λεωφορεία στη ΓΑΔΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί