«Καίμε κρεβάτια και καρέκλες για να ζεσταθούμε, έχουμε μωρό»

«Δεν έχει περάσει κανένας από το σπίτι ή την περιοχή, δεν βρίσκουμε κανέναν στο τηλέφωνο, δεν το σηκώνει κανείς. Μόνο κάτι εκχιονιστικά μηχανήματα έχουμε δει να περνάνε»

Δραματική έκκληση για βοήθεια απηύθυνε κάτοικος της Σταμάτας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Η γυναίκα, της οποία το σπίτι βρίσκεται στο κέντρο της Σταμάτας, είπε πως ολόκληρη η περιοχή δεν έχει ρεύμα εδώ και πέντε ημέρες και πως πλέον στο σπίτι της καίνε ξύλινα κρεβάτια και καρέκλες για να ζεσταθούν.

«Δεν υπάρχει ρεύμα και θέρμανση από την περασμένη Κυριακή. Έχουμε παγώσει τελείως, έχουμε μωρό παιδί», είπε η γυναίκα και κατήγγειλε πως δεν έχουν δει ή βρει κανέναν από την πλευρά της Πολιτείας.

«Δεν έχει περάσει κανένας από το σπίτι ή την περιοχή, δεν βρίσκουμε κανέναν στο τηλέφωνο, δεν το σηκώνει κανείς. Μόνο κάτι εκχιονιστικά μηχανήματα έχουμε δει να περνάνε», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα εάν έχει περάσει από εκεί κάποιο κλιμάκιο της ΔΕΔΔΗΕ, απάντησε πως δεν έχει εμφανιστεί κανείς και παράλληλα επέρριψε ευθύνες στη δημοτική αρχή, λέγοντας πως δεν έχει βοηθήσει καθόλου.

Πολλοί είναι οι κάτοικοι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να πάνε σε ξενοδοχεία για να γλυτώσουν από το κρύο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επανέλθει το ρεύμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί