Έκκληση για βοήθεια για κοριτσάκι 2 ετών στο Ρέθυμνο

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρεθύμνου απευθύνει έκκληση για οικονομική στήριξη σε εργαζόμενο του κλάδου, ο οποίος έχει ένα κοριτσάκι 2 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το κοριτσάκι, από τη στιγμή που γεννήθηκε, αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα με την ακοή της. Έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι, η οποία κόστισε 37 χιλιάδες ευρώ, και έγινε σε ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα, καθώς «το δημόσιο σύστημα υγείας δεν κάλυπτε την επέμβαση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για ακόμα μια φορά γινόμαστε μάρτυρες στο ότι η  υγεία από κοινωνικό αγαθό για το λαό γίνεται εμπόρευμα.

Σήμερα ήρθε στο Συνδικάτο οικοδόμων ο συνάδελφος και συμπολίτης μας Klodjan Caci  να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει βοήθεια για να βοηθήσει την δυο ετών  κόρη του Simela. Το μικρό κορίτσι ήταν άτυχο από την πρώτη κιόλας μέρα που γεννήθηκε καθώς διαπίστωσαν ότι έχει τεράστιο πρόβλημα με την ακοή της. Πριν μερικούς μήνες υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι σε ιδιωτικό κέντρο των Αθηνών γιατί το «δημόσιο» σύστημα υγείας δεν κάλυπτε την επέμβαση. Η επέμβαση αυτή που είχε κόστος τριάντα επτά χιλιάδες ευρώ ανάγκασε την οικογένεια του συναδέλφου να πουλήσει το σπίτι του στην Αλβανία για την πληρωμή της.

Δυστυχώς μια δεύτερη επέμβαση είναι αναγκαία προκειμένου το παιδί να μην χάσει και την όραση του. Η οικογένεια αδυνατεί να συγκεντρώσει το ποσό των δέκα επτά χιλιάδων ευρώ που απαιτείται για την δεύτερη επέμβαση.

Καλούμε τους  συναδέλφους μας, καθώς και την κοινωνία του Ρεθύμνου, να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προσφέροντας από το υστέρημα τους, τη δυνατότητα στη μικρή  Simela   να ξεκινήσει τη ζωή της με αισιοδοξία και χαμόγελο. 

Το Συνδικάτο οικοδόμων   υπογραμμίζει ότι το πολυτιμότερο  όπλο του εργατικού κινήματος , είναι αυτό της αλληλεγγύης , αναγκαίο όσο ποτέ  σήμερα.  

 Για την οικονομική στήριξη της μικρής Simela έχει ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει, Αριθμός λογαριασμού Εθνικής τράπεζας:  GR5701102580000025861157649 ο λογαριασμός είναι στο όνομα του πατέρα της Simela

Klodjan Caci

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί