Η απάντηση του ΟΑΕΔ στην καταγγελία επιχειρηματία του Ηρακλείου που έφερε στο φως το Candiadoc

Με μήνυμά της, η προϊσταμένη του ΟΑΕΔ Ηρακλείου, κ. Ελευθερία Ζωάκη, απαντά στην καταγγελία επιχειρηματία που έφερε στο φως το Candiadoc, ότι ενώ έχει εντάξει στην επιχείρησή του προσωπικό από τα προγράμματα του Οργανισμού, εδώ και 6 μήνες στην πραγματικότητα του έχουν κλείσει την πόρτα με πρόφαση τον κορονοϊό ή φόρτο εργασίας.

Δείτε: Πώς ο ΟΑΕΔ “δουλεύει” επιχειρηματία του Ηρακλείου και εργαζόμενους που προσέλαβε από τα προγράμματα ανεργίας

Στο μήνυμά της, η κ. Ζωάκη αναφέρει:

Καλησπέρα σας,

σας αποστέλλουμε αναφορικά με το άρθρο σας “Πώς ο ΟΑΕΔ “δουλεύει” επιχειρηματία του Ηρακλείου και εργαζόμενους που προσέλαβε από τα προγράμματα ανεργίας”. Θεωρούμε ότι θα ήταν σκόπιμο πριν την δημοσίευση κάποιου παρόμοιου άρθρου να υπάρχει και μια διασταύρωση των πληροφοριών που λαμβάνετε. Διότι θίγετε το κύρος ενός Δημόσιου φορέα χωρίς όμως, στην πραγματικότητα, να έχετε γνώση ούτε του νομοθετικού πλαισίου αυτού ούτε των συνθηκών που επικρατούν ούτε βέβαια την εξέλιξη του αιτήματος του πολίτη που διαμαρτύρεται. Δυστυχώς, η οικονομική ανέχεια που βιώνουμε και το οικονομικό αδιέξοδο πολλών επιχειρηματιών οδηγεί στην απόδοση ευθυνών προς λανθασμένες κατευθύνσεις.

Αν ο πολίτης το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μαζί μου στο 2810282837, ώστε να διερευνήσουμε το θέμα.
Το τηλέφωνο μου είναι πάντα διαθέσιμο προς όλους τους πολίτες και επί καθημερινής βάσεως απαντάω σε εκατοντάδες τηλεφωνήματα.

ΖΩΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΚΠΑ2 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η απάντηση του ΟΑΕΔ στην καταγγελία επιχειρηματία του Ηρακλείου που έφερε στο φως το Candiadoc”

  1. Η αποκάλυψη είναι δικαιοσύνη

    Απίστευτο ύφος. Θίγεται το κύρος της υπηρεσίας επειδή δημοσιοποιείται μια καταγγελία? Αυτό ακούγεται σαν αυτά που λέει η Καθημερινή και το Πρώτο Θέμα ότι η “αριστερή νεογλώσσα” προσβάλει (!) χουντικούς, δεξιούς, ακροδεξιούς, γερμανοτσολιάδες κτλ!!! Και πόση αναισθησία, ως άλλη Αντουανέτα επισημαίνει πως “η ανέχεια οδηγεί σε απόδοση ευθυνών προς λάθος κατευθύνσεις”… Ενώ εσύ ε; Δεν φοβάσαι την ανέχεια? Με νευριάζει που πολλοί νομίζουν ότι η φτώχεια και ο αποκλεισμός δεν τους αφορά, απειλεί μόνο άλλους ενώ οι ίδιοι είναι καλοί και σπλαχνικοί… “Είστε Αθέοι!”… Ελπίζω όλες οι καταγγελίες πολιτών να συνεχίσουν να δημοσιεύονται χωρίς λογοκρισία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί