Ενημερωτική Διαδικτυακή Συνάντηση για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων

 Ενημερωτική Διαδικτυακή Συνάντηση για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Νίκος Καζαντζάκης» την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β’ 140/20-01-2021 η Υπουργική Απόφαση 6603/ΓΔ4 με θέμα «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο». Η εφαρμογή της έχει προγραμματιστεί να  ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο αφού συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας.

Ο  Σύλλογός μας διοργανώνει, στα πλαίσια της ενημέρωσης για την εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων, διαδικτυακή συνάντηση , για  όλες/όλους τις/τους διευθύντριες/ντές και τις/τους προϊσταμένες/νους των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων καθώς και για όλους τους εκπαιδευτικούς την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://us02web.zoom.us/j/81671355165?pwd=L1ltUUJYdDFZTWl2dlh5YnBzWWJidz09

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας στην διαδικτυακή συνάντηση θα συμμετέχει και ο Ταμίας – Υπεύθυνος Τύπου και Δημ. Σχέσεων της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  Ανδρουλάκης Μάνος. Παράλληλα θα μπορείτε να υποβάλλετε ερωτήσεις για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Θα χρησιμοποιηθεί η ψηφιακή πλατφόρμα Zoom  στην οποία μπορείτε να μπείτε πατώντας τον παραπάνω σύνδεσμο μέσω browser ή θα κάνετε εγκατάσταση της εφαρμογής. Παρακαλώ κατά την είσοδο σας να γράφεται το ονοματεπώνυμό σας.

Είναι  επιβεβλημένη  η συμμετοχή   σας  για να  διαμορφώσουμε  μαζί  το  πλαίσιο  των  αντιδράσεων  σε  σχέση   με  την  εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων.    

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί