Τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τον 87χρονο που «έσβησε» μετά τον εμβολιασμό του

Ανακοίνωση από τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 87χρονου από το Ηράκλειο, ο οποίος έχασε τη ζωή του 8 λεπτά μετά που έλαβε τη δόση με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού:

Δείτε: Ηλικιωμένος στο Ηράκλειο «έσβησε» λίγο μετά τον εμβολιασμό του

Ηλικιωμένος 87 ετών έχασε την ζωή του εχθές, 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του έναντι του κορονοϊού στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως μάλλον ο θάνατος δεν οφείλεται στον εμβολιασμό ούτε σε αναφυλακτικό σοκ και ότι πρόκειται για αιφνίδιο θάνατο που συνέπεσε χρονικά με τον εμβολιασμό. Ο ηλικιωμένος φαίνεται να ήταν υπερτασικός.

Όταν ο ηλικιωμένος προσήλθε στο νοσοκομείο, πήραν το ιστορικό του σύμφωνα με το πρωτόκολλο και δεν υπήρξε καμία αντένδειξη για τον εμβολιασμό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως 8 περίπου λεπτά μετά τον εμβολιασμό ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του, έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Ο ηλικιωμένος επανήλθε για 5 λεπτά και στην συνέχεια έχασε και πάλι τις αισθήσεις του.

Η προσπάθεια των γιατρών για να τον επαναφέρουν στην ζωή κράτησε περίπου 50 λεπτά ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους επήλθε το μοιραίο.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ

«Σύμφωνα με τα ευρήματα της Νεκροψίας – Νεκροτομής, σε σχέση με την απώλεια του συμπολίτη μας Φ.Α. ετών 87, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του, η απώλεια του οφείλεται, σε στένωση στεφανιαίων αγγείων και υπετροφική καρδιοπάθεια ενώ δεν διαπιστώθηκε εύρημα που να συνηγορεί σε αναφυλακτική αντίδραση ή άλλης,  σχετιζόμενης με τον εμβολιασμό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με εκτίμηση,

      Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΑ.Γ.Ν.Η

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί