Αρωγός του Δήμου Ηρακλείου στην προσπάθειας διάσωσης των δημοσίων κτιρίων του κέντρου ο Χ. Μαμουλάκης

Με στόχο την ενημέρωση για μια σειρά ζητημάτων που άπτονται σε θέματα αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Ηρακλείου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15/2 συνάντηση εργασίας με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημοτικής Περιουσίας Μανόλη Βασιλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Μανόλης Βασιλάκης ενημέρωσε τον Χάρη Μαμουλάκη για όλα τα θέματα αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας που βρίσκονται σε εξέλιξη, τις δυσκολίες, καθώς και τις προοπτικές που διαγράφονται. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο αίτημα να παραχωρηθούν στο Δήμο Ηρακλείου τα δημόσια κτίρια που στέγαζαν την Αστυνομική Δ/νση Ηρακλείου στη λ. Δικαιοσύνης και την Τροχαία Ηρακλείου στην οδό Ταγμ. Τζουλάκη.

«Ο Δήμος Ηρακλείου διεκδικεί το αυτονόητο: Να αξιοποιήσει εγκαταλελειμμένα κτίρια του Δημοσίου που βρίσκονται στην καρδιά της πόλης, να αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και να τα παραδώσει σε χρήση, προς όφελος όλων των πολιτών» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Πρόκειται για κτίρια που έχουν αφεθεί στην τύχη τους από το κεντρικό κράτος και που χωρίς καμία συντήρηση, αποτελούν πλέον σοβαρό κίνδυνο ακόμα και για τη δημόσια ασφάλεια. Σε αυτό το δίκαιο αίτημα, σαφώς είμαστε όλοι αλληλέγγυοι και στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής, για να υποστηρίξουμε τις προτάσεις της με κάθε πρόσφορο τρόπο.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί