Κλείνουν αύριο και μεθαύριο όλα τα σχολεία στο νομό Ρεθύμνου

Λόγω της κακοκαιρίας

Ενόψει της σφοδρής κακοκαιρίας η αντιπεριφερειάρχης Μ.Λιονή έλαβε μία προληπτική απόφαση.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κας Μαρίας Λιονή, αναστέλλεται η  δια ζώσης λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών μονάδων Α’/ θμιας και Β’/ θμιας Εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης  για αύριο Τρίτη 16/2/21 και την Τετάρτη 17/2/2021.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ

Κλειστά ειναι σήμερα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον Δήμο Μυλοποτάμου, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά έως και την Τετάρτη. 

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο Δήμο Μυλοποτάμου αναφέρει τα εξής:

Με απόφαση του Δημάρχου Μυλοποτάμου κ. Δημήτρη Κόκκινου λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων και των δυσμενών προβλέψεων της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για τις επόμενες ημέρες, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς επίσης οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μυλοποτάμου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 καθώς επίσης την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021. Για τη διενέργεια των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης, οι σχετικές ενέργειες αφορούν τις δύο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αντίστοιχα.
Νεότερη ενημέρωση από τον Δήμο Μυλοποτάμου θα εκδοθεί την προσεχή Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021.

Δείτε επίσης: Στην κατάψυξη από την επέλαση της «Μήδειας» – Η κατάσταση σε όλη τη χώρα – Σε ποιες περιοχές είναι κλειστά τα σχολεία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί