Αυτή είναι αληθινή δημοσκόπηση: Οργή κατά Μητσοτάκη στο twitter του πρωθυπουργού! – Τί έγραψε και πήρε μόνο αρνητικά σχόλια!

Αυτή είναι μια πραγματική δημοσκόπηση για την άποψη των Ελλήνων σε σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Με tweet στη σελίδα του πρωθυπουργού ο Κυριάκος Μητσοτάκης – σα να είναι σε ένα άλλο κόσμο- ισχυρίστηκε ότι οι Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό τα χρόνια της κρίσης θα επιστρέψουν γιατί πλέον στην Ελλάδα … υπάρχει μια άλλη πραγματικότητα και έχουν εμπιστοσύνη στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες της χώρας!

Κι εκεί να δείτε τι έγινε! Παρά το γεγονός ότι μιλάμε για τον λογαριασμό του πρωθυπουργού, που είναι προφανές ότι είναι απόλυτα ελεγχόμενος και γεμάτος… “ζητωμπραβιστές”, η κατακραυγή που εισπράττει δεν έχει προηγούμενο! Πολλές δεκάδες πολίτες σχολιάζουν με οργή στη συνέχεια, ενώ δεν υπάρχει σχεδόν κανένας να δείξει έστω ανοχή (όχι υποστήριξη) στις θέσεις και την πολιτική του. Μετρήσαμε 170 σχόλια, όλα (πλην ενός δυο “ουδέτερων) όλα αρνητικά!

Δείτε τι έγραψε και στη συνέχεια διαβάστε όλα τα σχόλια που μέχρι τις 9 περίπου το πρωί του Σαββάτου υπήρχαν στη σελίδα του. Εδώ έχει αληθινή βάση το… “διαβάστε πριν το διαγράψουν”!

Οι ευκαιρίες για να επιστρέψουν οι συμπολίτες μας που έφυγαν στα χρόνια της κρίσης είναι πολύ περισσότερες σήμερα. Θα επιστρέψουν όχι μόνο επειδή θα τους προκύψει μία επαγγελματική πρόταση, αλλά και επειδή έχουν εμπιστοσύνη στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες της Ελλάδας”.

Προηγουμένως είχε γράψει:

“Το διακύβευμα της 3ης εκατονταετίας απ’τη δημιουργία του ελληνικού κράτους είναι μία Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, που δίνει μεγάλη έμφαση στην οικονομική ευημερία προς όφελος όλων των πολιτών, με ισχυρή περιφερειακή θέση και τη δυνατότητα να επενδύει σε αυτό που ονομάζουμε ήπια ισχύ”.

Δείτε τώρα όλα τα σχόλια και αναζητήστε έστω ένα θετικό!

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Αυτή είναι αληθινή δημοσκόπηση: Οργή κατά Μητσοτάκη στο twitter του πρωθυπουργού! – Τί έγραψε και πήρε μόνο αρνητικά σχόλια!”

  1. CitizenMitsos

    Ξέχασε ο Κυριάκος ότι το Twitter είναι διαδραστικό. Γιατί δεν τον προστατέψατε;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί