“Κοκκίνησε και η ντροπή!”- Το ΚΚΕ για τον εμβολιασμό των ηλικιών 60-64 ετών μόνο στον Άγιο Νικόλαο

 Η ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ για τον εμβολιασμό των ηλικιών 60-64 ετών μόνο στον Άγιο Νικόλαο

Κοκκίνησε και η ντροπή!

Δεν περνάει μέρα που να μην αποδεικνύονται οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, του Υπουργείου Υγείας, της 7ης ΥΠΕ στα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας και συνολικά της Υγείας στο Λασίθι. Τελευταίο “λιθαράκι” που προστίθεται στην εκρηκτική  κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις μονάδες υγείας, στα νοσοκομεία, κέντρα υγείας και περιφερειακά ιατρεία του Λασιθίου, ο εμβολιασμός των ηλικιών 60-64 ετών ΜΟΝΟ(!) στο εμβολιαστικό κέντρο -του “κοκκινου” αυτή την περίοδο- Αγίου Νικολάου.

Ο κόσμος πραγματικά παραμιλάει με αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση, που “επιθεώρησε”- μάλιστα- πρόσφατα ο αναπληρωτής υπουργός υγείας ώστε να μας πει ότι όλα βαίνουν καλώς. 

Αν(λέμε άν…) υπάρχει τσίπα:

-Τώρα! να ενισχυθούν τα Κέντρα Υγείας Σητείας, Ιεράπετρας, Οροπέδιου Λασιθίου και το εμβολιαστικό κέντρο Νεάπολης με το απαραίτητο προσωπικό και εξοπλισμό, ώστε στους κατάλληλους χώρους να προχωρήσει ο εμβολιαστικός σχεδιασμός

-Τώρα! να δημιουργηθούν και στελεχωθούν κινητές μονάδες εμβολιασμού δίπλα σε κάθε Κέντρο Υγείας για την αποφυγή άσκοπων μετακίνησεων, ειδικά ασθενών με προβλήματα υγείας, κινητικά προβλήματα κ.α.

-Τώρα! να ενταχθούν δίπλα στις ηλικιακές ομάδες που εμβολιάζονται και άλλες ειδικές ομάδες του πληθυσμού όπως οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι στα σούπερμαρκετ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί