Ο Αλ. Τσίπρας για τον Αντώνη Καλογιάννη: «Μπήκε στη καρδιά των απλών ανθρώπων»

“Η ξεχωριστή φωνή του ταυτίστηκε με τη φωνή διαμαρτυρίας χιλιάδων Ελλήνων σε όλο τον κόσμο για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της ελευθερίας την περίοδο της δικτατορίας”

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, Αντώνη Καλογιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Δείτε: Πέθανε ο τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης

Στο συλλυπητήριο μήνυμά του, ο Αλ. Τσίπρας αναφέρει:

Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Αντώνη Καλογιάννη, ενός πολύ σημαντικού καλλιτέχνη που η ξεχωριστή φωνή του ταυτίστηκε με τη φωνή διαμαρτυρίας χιλιάδων Ελλήνων σε όλο τον κόσμο για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της ελευθερίας την περίοδο της δικτατορίας. Ο Αντώνης Καλογιάννης ανήκε στη στόφα εκείνων των ερμηνευτών με τις τεράστιες ερμηνευτικές δυνατότητες και δεν είναι τυχαίο ότι μπήκε στη καρδιά των απλών ανθρώπων ως ερμηνευτής πολύ σημαντικών λαϊκών επιτυχιών.Είμαι βέβαιος ότι τόσο από τα τραγούδια του, όσο όμως και για τη σεμνότητα του χαρακτήρα του, θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς για τους νεότερους καλλιτέχνες. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί