Κρήτη: “Μας έφεραν μάσκες στο σχολείο στα 14,99€, όταν πωλούνται… στα 4,99”! (φωτο)

Με μήνυμά της στο Candiadoc εκπαιδευτικός από το Ρέθυμνο, αναφέρει ότι σε σχολείο της περιοχής όπου η ίδια διδάσκει δόθηκαν μάσκες ανεμπόδιστης επικοινωνίας σε περιπτώσεις μαθητών, όπου η κάλυψη του στόματος δυσχεραίνει κατά πολύ την επικοινωνία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εκπαιδευτικός αντιλήφθηκε ότι ακριβώς οι ίδιες μάσκες που είχε παραγγείλει η ίδια με 4.99 ευρω/ τεμάχιο στην αρχή της σχολικής χρονιάς, όπως και παραμένουν ακόμη και σήμερα στο site της εταιρίας δόθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης για 14.99 ευρώ/τεμάχιο.

Το μήνυμά της:

“…., 

σε σχολείο του Ρεθύμνου όπου διδάσκω δόθηκαν μάσκες ανεμπόδιστης επικοινωνίας στις περιπτώσεις μαθητών, όπου η κάλυψη του στόματος δυσχεραίνει κατά πολύ την επικοινωνία. Με έκπληξη αντιλήφθηκα ότι ακριβώς οι ίδιες μάσκες που είχα παραγγείλει με 4.99 ευρω/ τεμάχιο  στην αρχή της σχολικής χρονιάς, όπως και παραμένουν ακόμη και σήμερα στο site της εταιρίας δόθηκαν στην Περιφέρεια Κρήτης για 14.99 ευρώ/τεμάχιο. Σας παραθέτω φωτογραφία και ελπίζω να το αναδείξετε και να το διερευνήσετε.
Με εκτίμηση, Δ.Π.- Εκπαιδευτικός

Σχετικά Άρθρα

4 Thoughts to “Κρήτη: “Μας έφεραν μάσκες στο σχολείο στα 14,99€, όταν πωλούνται… στα 4,99”! (φωτο)”

  1. ΑΛΕΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΑΚΗΣ

    Προς GEORGE: Μα τι λέτε; Πότε είδατε σχόλιο δικό σας που… κατέβηκε 10 λεπτά μετά και μας ψέγετε (“αυτή είναι η δημοσιογραφία σας”, γράφετε), ενώ μας “απειλείτε” και με κοινοποίηση στα social media, αν δεν…!
    Πρώτον, απάντηση έχουμε επώνυμη, επίσημη (και πρωτοσέλιδη) από την περιφέρεια που δίνει δίκιο στην παρατήρηση της εκπαιδευτικού. Διαβάστε τη.
    Εσείς απαντήσατε με ένα όνομα χωρίς να ξέρουμε ποιος είστε. Τι ακριβώς δεν μας “βόλεψε”;
    Και, τέλος, και τα δυο σας σχόλια ανέβηκαν ταυτόχρονα, πριν λίγο. Πού είδατε το πρώτο ότι “ανέβηκε και κατέβηκε”; Και γιατί να “κατεβεί”; Μην μας μπερδεύετε με άλλους!

  2. GEORGE

    ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΚΑΚΗ
    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΙ ΑΚΡΙΝΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?ΔΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΨΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ?
    ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ PRINT SCREEN ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΩ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

  3. GEORGE

    Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της εκπαιδευτικού για τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.
    Λογικά όμως θα έπρεπε η καταγγελία να ελεγχθεί από το δημοσιογράφο.Ευτυχώς κάποιες κυβερνήσεις πριν από χρόνια φρόντισαν να είναι όλα στο φως.Έτσι θεσμοθετήθηκε η ΔΙΑΥΓΕΙΑ και το ΚΗΜΔΗΣ.Εκεί λοιπόν και χωρίς να κουνήσει κάποιος από τη θέση του θα δει ότι οι μάσκες αγοράστηκαν 3,5 ευρώ περίπου η μία. Η τιμή που αναγράφει η συσκευασία προφανώς αφορά στη λιανική τιμή του εμπόρου κάτι που δε μας ενδιαφέρει

  4. Στην Περιφέρεια αν βρουν παπά θάβουν και την παπαδιά

    Δυστυχώς η Περιφέρεια Κρήτης αποτελεί μια εστία σπατάλησης χρημάτων, ανάπαυσης και επαγγελματικής αποκατάστασης με βάση τους νόμους της αναξιοκρατίας. Αν μπλέξει εκεί ένα εργατικό και ικανό άτομο έστω και για λίγο, θα το ξεζουμίσουν και θα το πετάξουν σαν λεμονόκουπα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί