Γλέντι… μέσα στη Βουλή: “Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος”! (βίντεο)

Στην ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας σχετικά με την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του, επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το ΚΚΕ «όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκους, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον».

Ο Θανάσης Παφίλης παίρνοντας τον λόγο για να απαντήσει ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιες “τρομοκρατικές” επιθέσεις, η οποία εκφράσθηκε και στην περίπτωση της επίθεσης σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

«Γνωρίζουν οι πάντες ότι το ΚΚΕ ποτέ μα ποτέ δεν υιοθέτησε τέτοιες μεθόδους», υπενθύμισε ο Θανάσης Παφίλης, επαναλαμβάνοντας πως ήταν σαφέστατη η ανακοίνωση του ΚΚΕ για την καταδίκη της επίθεσης κατά του Μπογδάνου. «Ταυτόχρονα, λέμε ότι αυτές οι ενέργειες ταΐζουν όλους αυτούς οι οποίοι θέλουν να επιβάλουν όχι νόμο και τάξη, αλλά πειθαρχία άλλου είδους, και στα Πανεπιστήμια, και παντού», πρόσθεσε. Υπενθύμισε δε ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής της ΝΔ ήταν που δημοσιοποίησε τα στοιχεία διαδηλωτή.

Παίρνοντας εκ νέου τον λόγο, ο Κώστας Μπογδάνος επανέλαβε τις αθλιότητες, κατηγορώντας τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ και συνολικά το Κομμουνιστικό Κόμμα για «αβάντα σε εκείνους που θέλουν να με ξεκάνουν». «Με αυτά που είπατε επιβεβαιώνεται τον ρόλο σας», του απάντησε ο Θανάσης Παφίλης.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ υπενθύμισε την περίπτωση της αποκάλυψης ταυτότητα διαδηλωτή από τον βουλευτή της ΝΔ, ενώ κατέληξε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι “όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: «Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος»”.

από thefaq.gr με πληροφορίες και βίντεο από το 902.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί