Σταϊκούρας για εργαζόμενους εστίασης: Και πόσα έπαιρναν πριν το επίδομα; (Βίντεο)

Ουπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του ANT1, σήμερα (9/2), σχετικά με τους «300.000 εργαζόμενους στην εστίαση, εκ των οποίων ένα μεγάλο ποσοστό έχει πληγεί σημαντικά», αρχικά αμφισβήτησε ότι έχουν πληγεί 300.000 εργαζόμενοι από τα lockdown και τα άλλα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται από τον περασμένο Μάρτιο, ενώ, συνέχισε, ρωτώντας «και πόσα έπαιρναν πριν αυτοί οι εργαζόμενοι στην εστίαση;».

Δείτε επίσης: Σταϊκούρας: Δεν υπάρχει σκέψη για νέα παράταση στα τέλη κυκλοφορίας

«Μη μου πείτε ότι δεν ξέρετε πόσα παίρνανε», συνέχισε ο κ. Σταϊκούρας απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους του ANT1, αναφέροντας επίσης ότι:

«Η εστίαση είναι κλάδος που έχει πληγεί σημαντικά … αλλά μιλάμε για το 70% της εστίασης, γιατί το άλλο 30% (9.434 επιχειρήσεις στα εστιατόρια και 8.936 στην παροχή ροφημάτων και ποτών) που κάνουν delivery είχαν αύξηση τζίρου», επέμεινε ο κ. Σταϊκούρας, τονίζοντας πως, οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, αν και έχουν θέσει σε αναστολή αρκετούς εργαζόμενους του, «έχουν πολλαπλασιάσει τον αριθμό των ατόμων για delivery», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «έχω εικόνα της κοινωνίας».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί