Πήγε να υπερασπιστεί (;) τον αδερφό της, αλλά τον εξέθεσε χειρότερα! (βίντεο)

Η Ντόρα Μπακογιάννη πήγε χθες να υπερασπιστεί την… τιμή του πρωθυπουργού – αδερφού της για τα όσα προκλητικά έκανε στην Ικαρία, αλλά τελικά μάλλον τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα!

Αυτοί που είχαν την ευθύνη να προστατεύσουν τον Πρωθυπουργό δεν το έκαναν σχολίασε η Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ κα Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι εικόνες από το γεύμα που έλαβε χώρα στο σπίτι του βουλευτή Σάμου της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη, στην Ικαρία.

Όπως είπε η κα Μπακογιάννη: “Η άποψή μου είναι ότι σε ένα πάρα πολύ μικρό νησί όταν έρχεται ο Πρωθυπουργός της χώρας υπάρχει ένας λογικός ενθουσιασμός των ανθρώπων οι οποίοι τον πλησιάζουν. Κατά την άποψή μου οι άνθρωποι οι οποίοι είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους να προστατεύσουν τον Πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και από δω και πέρα θα γίνεται”

Δηλαδή, με άλλα λόγια, μας είπε ότι έχουμε έναν άβουλο, μη σκεπτόμενο πρωθυπουργό! Και τι θα γίνει σε ακόμα πιο σημαντικά θέματα διεθνούς πολιτικής; Θα άγεται και θα φέρεται ανάλογα τις διαθέσεις των κρυφοσυμβούλων του;

Ακούστε:

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Πήγε να υπερασπιστεί (;) τον αδερφό της, αλλά τον εξέθεσε χειρότερα! (βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Σιγά μην προσπάθησε να … “υπερασπιστεί τον “Φούλη” της η Μητσοτάκαινα! Μην προσπαθείτε να της προσδώσετε χαρακτηριστικά που δεν διαθέτει. Συνεχίζοντας την μεταξύ τους κόντρα αποκάλυψε ακριβώς την ιδιότητα του “Φούλη” της. Και ο νοών νοείτω! Το ότι δηλαδή είναι τόσο ηλίθιος, ο “Φούλης της” που τον εαυτό του δεν μπορεί να διαφυλάξει ούτε κι από απλές γκάφες. Γι αυτό και έχουν ένα σωρό παρατρεχάμενους για να τον … “προστατεύουν”! Φανταστείτε και να μην είχαν. Τι μας είπε δηλαδή η νυν μητριάρχις του Μητσοτακέικου; Ό,τι το …καλόπαιδο της οικογένειας δεν είναι μόνο τόσο βλάκας ο ίδιος, αλλά και οι συνεργάτες του, οι επιφορτισμένοι και αμειβόμενοι να τον παρουσιάζουν ως έξυπνο και σωστό! Αλλά δεν ξέρει πως ένας βλάκας δεν είναι δυνατόν να περιστοιχίζεται και να επικοινωνεί με οξύνοες. Μόνο με ομοίους του τα καταφέρνει!!! Κι απ’ ό,τι φαίνεται ο συγκεκριμένος και μ’ αυτούς με δυσκολία και όχι πάντοτε! Έμμεσα, λοιπόν, μας βάζει ν’ αναρωτηθούμε πως αφού ο βαθμός ηλιθιότητάς του δεν του επιτρέπει να “υπερασπίζει” τον εαυτό του πόσο μάλλον τον κάνει ικανό να υπερασπίζει την θέση του πρωθυπουργού που ένα καλπονοθευτικό σύστημα τον έκατσε σε μια κακή πολιτική συγκυρία με τη βοήθεια κάποιων περιστασιακά “αγανακτισμένων” και “απελπισμένων” πολιτών οι οποίοι συστοιχήθηκαν με την μόνιμη ομάδα των ηλιθίων που πιστεύουν στους κάθε είδους πολιτικούς Κούληδες και Σωτήρες…
    Υ.Γ. 1. Σε μερικούς μήνες η κ. Μητριάρχις του Μητσοτακέικου θα βγαίνει και θα μας κουνάει και το δάχτυλο! “Εγώ σας τα ‘λεγα. Δε σας τα ‘λεγα; Μα εσείς… Το Μωυσή…Το Μωυσή! Φάτε τώρα στη μούρη τις εφτά πληγές και …περαστικά σας!!!”
    2. Πολλοί αν μπορούσαν θα με ρωτούσαν. Και τι να κάνουμε; Μπρος γκρεμός και πίσω “ρεύμα” (ρἠση άλλου “αρίστου” πλην ακόμη αμετανόητου αυτού). Γι αυτούς έχω μόνο τρεις λέξεις: “γνώση”, “κρίση” και “αγώνας”.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί