Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Πρωτοφανής μεθόδευση της περιφερειακής αρχής Κρήτης για τη στήριξη του ΝΑΤΟ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης, μέσω της οποίας καταγγέλλεται «πρωτοφανής μεθόδευση της περιφερειακής αρχής Κρήτης για τη στήριξη του ΝΑΤΟ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με πρωτοφανή και αυταρχικό τρόπο, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης, εκφράζοντας τη διοίκηση της περιφέρειας και με την ανοχή της πλειοψηφίας των συμβούλων, απαγόρευσε στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο τη συζήτηση της επερώτησης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την παρουσία του ΝΑΤΟ στην Κρήτη, με επιχείρημα ότι «θέματα εθνικής ασφάλειας και εξωτερικής πολιτικής» δε συζητιούνται στο περιφερειακό συμβούλιο! 

Είναι  ο ίδιος πρόεδρος που είχε αρνηθεί να απαγορεύσει την εκπροσώπηση της Χρυσής Αυγής στο περιφερειακό συμβούλιο.  

Προφανώς εννοεί πως θέματα που βάζουν σε κίνδυνο την ειρήνη και την ασφάλεια, την ίδια τη ζωή του λαού της Κρήτης, δεν αφορούν το περιφερειακό συμβούλιο! 

Αυτό, βέβαια, δεν εμποδίζει τα στελέχη της Περιφέρειας να συναντιούνται στη βάση της Σούδας με τους μακελάρηδες των λαών και να κουβεντιάζουν ζητήματα «συνεργασίας» ούτε εμποδίζει την εκπροσώπηση της Περιφέρειας στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. 

Αυτή η πολιτική είναι επικίνδυνη για τον λαό της Κρήτης και δεν εκφράζει τα αντιιμπεριλιστικά  του αισθήματα. Να είναι σίγουροι οι εκπρόσωποι του συστήματος τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην τοπική διοίκηση πως ο λαός της Κρήτης θα δώσει τη δική του απάντηση, εντείνοντας  την  αντιιμπεριαλιστική του πάλη!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί