ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε τον κ. Ζούλα και το γραφείο του Πρωθυπουργού να απαντήσουν ποιος έδωσε τις εντολές

«Περιμένουμε τον κ. Ζούλα και το γραφείο του Πρωθυπουργού, στο οποίο υπάγεται η ΕΡΤ, να απαντήσουν ποιος έδωσε αυτές τις εντολές. Τους καλούμε να είναι προσεκτικοί, διότι υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με αφορμή την πρωτόγνωρη κίνηση στην οποία προχώρησαν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ χτες, δίνοντας εντολή να «θαφτούν» τα επίμαχα πλάνα με τον Μητσοτάκη στην Ικαρία.

Δείτε επίσης: Η διοίκηση της ΕΡΤ έδωσε εντολή στους δημοσιογράφους να μην παίξουν πλάνα από το φαγοπότι της ντροπής στην Ικαρία!

Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ο Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ για την εντολή να μην παίξουν πλάνα από το φαγοπότι Μητσοτάκη στην Ικαρία

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ με την ανάρτησή του επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες.
Το βίντεο από το τραπέζωμα του κ. Μητσοτάκη με 40 άτομα έπαιξε… εκ παραδρομής για λίγα δευτερόλεπτα μόνο στο κυριακάτικο δελτίο των 15:00. Αποτέλεσμα ήταν μετά από φασαρία στην ΕΡΤ, όταν διαπιστώθηκε το «λάθος», να αναρτηθούν στην αίθουσα παραγωγών οι επίμαχες γραπτές οδηγίες.

Φυσικά η εντολή εξετελέσθη, καθώς τα υπόλοιπα δελτία της ΕΡΤ δεν είχαν κανένα πλάνο από το βίντεο στο οποίο φαίνονται ο κ. Μητσοτάκης με 40 άτομα να μπαίνουν στο σπίτι του κ. Στεφανάδη.

Περιμένουμε λοιπόν τον κ. Ζούλα και το γραφείο του Πρωθυπουργού, στο οποίο υπάγεται η ΕΡΤ, να απαντήσουν ποιος έδωσε αυτές τις εντολές. Τους καλούμε να είναι προσεκτικοί, διότι υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί