Βολές κι από τον Guardian για τη νέα… ανεμελιά Μητσοτάκη

Μετά τη Γερμανία ήρθε η σειρά της Βρετανίας να ασχοληθεί με το προκλητικό φαγοπότι του Μητσοτάκη στην Ικαρία.

Οι νέες στιγμές ανεμελιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία με το προκλητικό φαγοπότι έχουν πάρει ευρωπαϊκές διαστάσεις. Έτσι, μετά τα καυστικά σχόλια στη Γερμανία, ήρθε η σειρά της Βρετανίας και του Guardian να ασχοληθεί με το τραπέζωμα του πρωθυπουργού στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Χριστόφορου Στεφανάδη.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι αντιμέτωπος με αυξανόμενο οργή μετά τους ισχυρισμούς ότι παρευρέθηκε σε γεύμα που ξεπέρασε τα όρια των συγκεντρώσεων, την ίδια μέρα που οι περιορισμοί υγείας είχαν αυστηροποιηθεί για να αποτραπεί η μετάδοση του ιού» σημειώνεται στο δημοσίευμα της Helena Smith.

Δημοσίευμα Guardian
(THEGUARDIAN.COM)

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη γραμμή του πυρός καθώς βίντεο και φωτογραφίες τον έδειχναν να απολαμβάνει με τη συνοδεία του μεσημεριανό γεύμα στη βεράντα βουλευτή στην Ικαρία. Οι αναφορές των ΜΜΕ σημειώνουν ότι υπήρξε μεγάλη υπέρβαση του ορίου των 9 ατόμων» τονίζεται στο δημοσίευμα που υπογραμμίζει την οργή που νιώθουν οι πολίτες βλέποντας αυτές τις εικόνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής έκδοσης του Guardian.

Δημοσίευμα Guardian
(THEGUARDIAN.COM)

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Βολές κι από τον Guardian για τη νέα… ανεμελιά Μητσοτάκη”

  1. καμιά ελπίδα για τους μελλοθάνατους;

    Δεν είναι κατάσταση αυτή. Ο ένας πήγε weekend στην Ικαρία, ο άλλος έβγαλε βόλτα το μωρό του και το “γυναικάκι” του και την ίδια στιγμή υπάρχουν νέοι άνθρωποι με παιδιά που φοβούνται και να βγούν από το σπίτι γιατί ξέρουν πως με το ιστορικό που έχουν αν κολλήσουν κορωνοϊό δεν θα επιζήσουν. Τις προάλλες μου είπε ένας ταξιτζής ότι η γυναίκα του δεν τον άφηνε να πάει στη δουλειά γιατί είναι ευπαθής και αποφάσισαν να πάρει το ταξί ο γιος τους, αλλά σε δύο μέρες δεν άντεξε στο σπίτι και επέστρεψε στο ταξί… Τις οικογένειες που έχουν ευπαθείς και μάλιστα όχι παππούδες – γιαγιάδες αλλά γονείς δεν τις σκέφτεται κανείς και είναι πολλές, δεν είναι λίγες.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί