Αυγενάκης σε Δήμους: «Πετάξτε έξω όσες ομάδες δεν είναι στο Μητρώο!»

Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής, οι αθλητές βάλουν κατά της κυβέρνησης ζητώντας επιστροφή στα γήπεδα και ο υφυπουργός αθλητισμού Λ. Αυγενάκης προέβη σε μία κίνηση που προκάλεσε την οργή όλων του ανθρώπων του αθλητισμού.

Με έγγραφο του ζητά από τους Δήμους όλης της χώρας να «πετάξουν» έξω από τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις όσα σωματεία δεν έχουν εγγραφεί στο Μητρώο της ΓΓΑ!

Το συγκεκριμένο έγγραφο εστάλη την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου από το γραφείο του υφυπουργού προς τους Δήμους όλης της χώρας με κοινοποίηση στον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον πρόεδρο ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον πρόεδρο ΕΝΠΕ Γιώργο Πατούλη.

Ο Λ. Αυγενάκης αναφέρεται στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και ζητά τη συστράτευση όλων για να ενημερώσουν τα σωματεία που χρησιμοποιούν τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες ένταξης με την επισήμανση ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσής τους, δύναστε με αναλογική εφαρμογή του άρθρου 3. Παρ. 4 του ν. 4726/2020, να αποφασίσετε να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί