Από την ΟΝΝΕΔ στο κόμμα του Κασιδιάρη

Στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες – Για Την Πατρίδα» ο «υπερπατριώτης» ΟΝΝΕΔίτης.

Αποχώρησε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ο «υπερπατριώτης» Δήμος Κυριλίδης και προσχώρησε στο κόμμα του καταδικασθέντα χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη «Έλληνες – Για Την Πατρίδα».

Μετά την ανάδειξη του θέματος, από το avgi.gr η ΝΔ αποφάσισε να τον οδηγήσει στο πειθαρχικό, διαγράφοντάς τον.

Η ένταξη του πρώην υπεύθυνου Πολιτικού και Στατηγικού Σχεδιασμού της τοπικής οργάνωσης Πέλλας,της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει ότι στελέχη της παράταξής της έχουν «συμπάθειες» με νεοφασιστικά μορφώματα.

Το πρώην μέλος της ΝΔ Δήμος Κυριλίδης επιτίθεται εκ νέου στον Κυριάκο Μητσοτάκη και πανηγυρίζει την εισοδό του στην παράταξη Κασιδιάρη, αποδεικνύοντας ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας συχνά κάνει τα στραβά μάτια στις νεοναζίστικές ιδέες στελεχών της.

«Προχθές, εξέφρασα δημόσια αυτά που εκατοντάδες χιλιάδες νέοδημοκράτες συζητούν καθημερινά. Δυστυχώς, η κομματική ηγεσία δεν αφυπνιστηκε, αλλά με παρέπεμψε στο πειθαρχικό ζητώντας την καρατομηση μου.

Μόνο και μόνο επειδή εξέφρασα διαφορετική άποψη.

Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη (το τονιζουμε αυτό) έχει εδώ και πολύ καιρό πάθει vertigo και κινείται αριστερόστροφα, πολύ μακριά από τις παραδοσιακές αξίες που θα έπρεπε να εκφράζει ένα δεξιο κόμμα.

Εδώ και μήνες παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πολιτική προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου, του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος με τον δυναμικό του λόγο τολμάει να αναφέρεται σε όλα αυτά που η ηγεσία της δικής μου παράταξης επέλεξε να “ξεχάσει”.

Ως εκ τούτου, ανακοινώνω ότι από σήμερα αποχωρώ από την Νέα Δημοκρατία και προσχωρω στην παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη, τους “Έλληνες για την Πατρίδα” και θα συνεχίσω τον αγώνα μου για μια Ελλάδα ανεξάρτητη και ισχυρή μέσα από τον ελπιδοφόρο αυτόν πολιτικό φορέα!» δήλωσε το πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ.

Τη χαρά του δεν μπόρεσε να κρύψει και ο φυλακισμένος ναζί, Ηλίας Κασιδιάρης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί