Θρίλερ με το εκπαιδευτικό αεροσκάφος: Δεν εντοπίστηκαν τελικά τα συντρίμμια

Από το μηδέν οι έρευνες

Χωρίς βάση αποδείχθηκαν οι πληροφορίες ότι κυνηγός εντόπισε στην περιοχή του Δίκορφου συντρίμμια του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που έχει χαθεί εδώ και τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ο άνθρωπος που έδωσε τις πληροφορίες μίλησε με τις αρχές και η αρχική βεβαιότητα έγινε «νόμιζα ότι ήταν συντρίμμια».

Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, οι έρευνες συνεχίζοντας από το μηδέν ουσιαστικά, αν και σήμερα είναι πολύ καλές οι καιρικές συνθήκες.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, τόσο οι επίγειες όσο και οι εναέριες δυνάμεις έχουν ενισχυθεί. Δύσβατα σημεία ελέγχονται με drones του στρατού και της Πυροσβεστικής ενώ πέρα από την περιοχή του Ζαγορίου, έρευνες γίνονται και στο Μιτσικέλι.

Υπενθυμίζεται ότι το στίγμα του διθέσιου εκπαιδευτικού πολιτικού αεροσκάφους, είχε χαθεί στις 31 Ιανουαρίου στο ύψος της Δρακόλιμνης κοντά στο χωριό Μηλιωτάδες Ζαγορίου, σε απόσταση 5-7 μίλια βορειοανατολικά από την πόλη των Ιωαννίνων.

Το αεροσκάφος, τύπου DV20 της Egnatia Aviation, είχε απογειωθεί από ιδιωτική αερολέσχη στην Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί