ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Γεωργιάδης δεν μετανιώνει για τίποτα – Δεν είχε το θάρρος ούτε να ζητήσει συγγνώμη

«Ο κ. Γεωργιάδης σήμερα, για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τα έριξε στον κ. Σταϊκούρα που άφησε την εστίαση εκτός επιστρεπτέας ενίσχυσης», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Ο κ. Γεωργιάδης που εχθές με πρωτοφανή αλαζονεία ζητούσε να παραδώσουν σε αυτόν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους οι καταστηματάρχες της εστίασης, σήμερα, για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τα έριξε στον κ. Σταϊκούρα που άφησε την εστίαση εκτός επιστρεπτέας ενίσχυσης.

Δεν είχε το θάρρος να ζητήσει ούτε μία συγγνώμη για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν φέρει δεκάδες χιλιάδες καταστηματάρχες και εργαζόμενους, ούτε τόλμησε να απαντήσει εάν μπορεί ο ίδιος να ζήσει με 534 ευρώ το μήνα.

Και φυσικά, δεν είπε ούτε μισή κουβέντα για μη επιστρεπτέα ενίσχυση, κούρεμα ιδιωτικού χρέους της πανδημίας και ουσιαστική στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων στην εστίαση.

Με λίγα λόγια, ο κ. Γεωργιάδης δεν μετανιώνει για τίποτα. Απλά περιμένει μετά τα λουκέτα και τις αθρόες απολύσεις, να του παραδώσουν τα κλειδιά.

Δείτε επίσης:  ΣΥΡΙΖΑ: Εξοργιστικά προκλητικός ο κ. Γεωργιάδης για επιχειρηματίες και εργαζόμενους που βρίσκονται σε αδυναμία επιβίωσης

Μετά την επίδειξη τσαμπουκά στους εστιάτορες επανήλθε και τα έκανε χειρότερα ο Άδωνις

Ρώτησαν τον Άδωνι αν θα μπορούσε να ζήσει με 534 ευρώ και δεν απάντησε

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί