Στη βουλή οι καταγγελίες των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ για τη διοίκηση του νοσοκομείου

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας κατέθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου με το ΜέΡΑ25, κ. Γιώργος Λογιάδης, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ μέσω της οποίας κατήγγειλε για αυταρχική συμπεριφορά την διοίκηση του νοσοκομείου.

Δείτε: Οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ καταγγέλλουν την διοίκηση για αυταρχική συμπεριφορά

Στην ερώτηση αναφέρεται:

Με δελτίο τύπου το Διοικητικό Συμβούλιου το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ καταγγέλλει τη διοίκηση του νοσοκομείου για αυταρχική συμπεριφορά, η οποία  όπως αναφέρεται έχει εκδηλωθεί αρκετές φορές από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της.

Σημειώνει επίσης ότι δεκάδες καταγγελίες έχουν φτάσει στο σωματείο από εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων για προσβλητική και επιθετική συμπεριφορά προς αυτούς.

«Απαράδεκτη, ειρωνική και απαξιωτική είναι και η συμπεριφορά της διοίκησης απέναντι στους εκπροσώπους των εργαζομένων και των γιατρών στο ΔΣ του νοσοκομείου. Η κατάσταση αυτή έχει πια παρατραβήξει», αναφέρεται συγκεκριμένα. 

Ζητάνε από την κυβέρνηση, την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και την διοίκηση της 7ης ΥΠΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να σταματήσει η κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους του αναπληρωτή διοικητή και να επανέλθει η ισορροπία στον εργασιακό μας χώρο.

Επίσης, ζητάνε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να ασχοληθεί επιτέλους με τα ουσιαστικά προβλήματα του νοσοκομείου.

Ερωτάσθε  κ.κ. Υπουργοί

Είστε ενήμεροι της κατάστασης και των συγκεκριμένων καταγγελιών;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί