Στο φως βίντεο με τα τελευταία λεπτά πριν παρασυρθεί ο 46χρονος πυροσβέστης από τα ορμητικά νερά

Σε βίντεο κατέγραψε ένας κάτοικος τους πυροσβέστες λίγα λεπτά πριν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά και βρει τραγικό θάνατο ο 46χρονος πυροσβέστης, ο οποίος μαζί με συνάδελφούς του είχε πάρει σήμα να σπεύσουν σε νηπιαγωγείο όπου είχαν εγκλωβιστεί μικρά παιδιά στην Αλεξανδρούπολη.

Δείτε ακόμη: Μαθητές και εκπαιδευτικοί εγκλωβίστηκαν σε σχολείο στην Αλεξανδρούπολη (Βίντεο & φωτο)

Τραγωδία στον Έβρο: Πνίγηκε πυροσβέστης που πήγαινε να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό μαθητών

Πατέρας τριών παιδιών ο πυροσβέστης που πήγε να απεγκλωβίσει μαθητές και πνίγηκε

O άτυχος πυροσβέστης βρίσκεται στη θέση του οδηγού, στην αριστερή πλευρά του οχήματος, καταβάλλοντας προσπάθεια να βγει από το πυροσβεστικό.

Τότε, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων του, γλίστρησε και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά σε αντίθεση με τους δύο άλλους πυροσβέστες,μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που χτύπησαν την περιοχή, πυροσβεστικές δυνάμεις ξεκίνησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού παιδιών.

Κάποια στιγμή, το όχημα της Πυροσβεστικής βούλιαξε, καθώς ο δρόμος υποχώρησε. Ο 46χρονος κατέβηκε για να δει τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι υπήρχε ανοιχτό φρεάτιο.

Και ξαφνικά έπεσε μέσα χωρίς κανείς να προλάβει να αντιδράσει. Οι στιγμές που ακολούθησαν συγκλονίζουν.

Αμέσως, ξεκίνησε αγωνιώδης επιχείρηση εντοπισμού. Με προσεκτικές κινήσεις έψαχναν δίπλα στο πυροσβεστικό όχημα. Μια άλλη ομάδα πήγε εκεί που βγαίνει ο αγωγός, σε μια απόσταση 100 μέτρων. Και δυστυχώς τον εντόπισαν νεκρό.

O πυροσβέστης άφησε πίσω του τρία παιδιά ορφανά.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί