Απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη: Έβγαλαν τα μάτια της γάτας και τη βασάνισαν!

Ένα απίστευτο γεγονός καταγγέλλει η Νηπιαγωγός Βαλάντη Δουλγεράκη!

«Άγνωστοι», έβγαλαν τα μάτια σε γάτα και τη βασάνισαν βάζοντάς της ένα κομμάτι δίχτυ στον πρωκτό.

Γράφει συγκεκριμένα η κ. Δουλγεράκη:

Ζαρός 2021…

Γάτα με βγαλμένα μάτια και για να γίνει πιο ολοκληρωμένο το βασανιστήριο της έχωσαν κι ένα κομμάτι δίχτυ στον πρωκτό.

Ε, ύστερα είπαν να την αφήσουν να περιφέρεται υποφέροντας για μεγαλύτερη ικανοποίηση και προφανώς κάποιος την είδε και την παράτησε έξω από το Δημαρχείο του Ζαρού απ’ όπου και με πήραν χθες τηλέφωνο να πάω να την πάρω μέχρι σήμερα που πάει Ηράκλειο σε κτηνιατρείο συμβεβλημένο με το Δήμο.

Αν δε το έχουμε καταλάβει , ζούμε σε μια κοινωνία με αρρωστημένα και διεστραμμένα μυαλά που βγάζουν όλο το μένος τους και την απανθρωπιά τους σε αθώα πλάσματα! Θέλω να γράψω τόσα πολλά μα ειλικρινά δεν έχω λόγια! Όλο αυτό με έχει σοκάρει και με ξεπερνά σαν άνθρωπο…

Η γατούλα είναι πολύ καλύτερα, είναι καθοδόν για περαιτέρω εξετάσεις και εύχομαι να επιστρέψει σύντομα και να ζήσει από εδώ και πέρα μια αξιοπρεπή ζωή κοντά μας.

Καλή μας ημέρα με αγάπη, συμπόνια και ανθρωπιά.

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τη κτηνίατρο μου, Στέλλα, κόρη της αείμνηστης Σταυρούλας Τζανιδακη που οπότε τη χρειαστώ είναι πάντα εκεί και πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος κι ύστερα γιατρός!

e-mesara

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Απίστευτη κτηνωδία στην Κρήτη: Έβγαλαν τα μάτια της γάτας και τη βασάνισαν!”

  1. θρασύδειλα καθάρματα

    Και να μην ξεχνάμε ότι αυτοί που κακοποίησαν τη γάτα και γενικά οι άνθρωποι αυτού του είδους είναι όχι μόνο ικανότατοι αλλά και πανέτοιμοι να τα κάνουν αυτά και σε ανθρώπους, αρκεί να βρουν την κατάλληλη συγκυρία – ευκαιρία. Είδαμε τις διαθέσεις τους αλλά και τις απειλές τους εναντίον όλων στα ρατσιστικά επεισόδια εναντίον μεταναστών το καλοκαίρι στην Κρήτη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί