«Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά»: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των λαχνών από τον Σύλλογο Γυναικών Ίριδα

ΜΚΟ Γυναικών Ίριδα και Άτακτοι στηρίζουν την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών από την θεομηνία στο Δήμο Χερσονήσου

Με Επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές 31 Ιανουαρίου, 2021, η κλήρωση των λαχνών στο πλαίσιο της Δράσης «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» του Συλλόγου Γυναικών Ίριδα.

Η ανακοίνωση της ΜΚΟ Γυναικών Ίριδα:

Φέτος ενώσαμε τις δυνάμεις μας με το Σύλλογο ΑΤΑΚΤΟΙ και στηρίζουμε την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών στα σπίτια των πληγεισών οικογενειών και συγκεκριμένα  συμμετέχουμε και βοηθάμε στην καμπάνια που αφορά την ανακαίνιση παιδικών δωματίων στις οικογένειες που έχουν καταγραφεί στο Δήμο Χερσονήσου στη περιοχή Γούρνες και Γούβες.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτή τη προσπάθεια. Ευχαριστούμε όλες και όλους τις φίλες και φίλους που στήριξαν με την αγορά λαχνών.

Ευχαριστούμε θερμά την εξαιρετική, γνωστή και καταξιωμένη Ζωγράφος και Μέλος του Συλλόγου μας κα. Ματίνα Μαυράκη, που μας έκανε την τιμή να δωρίσει ένα πανέμορφο πίνακα της για να τον κληρώσουμε ως το 1ο δώρο για τον σκοπό μας. Ευχαριστούμε το μέλος μας κα. Μαρία Μπαλαλή, «Κουρτίνες-Λευκά Είδη», της οποίας το κατάστημα βρίσκεται στην Αλικαρνασσό, για την χορηγία του 2ου δώρου που είναι μία συσκευασία σετ τριών πετσετών μπάνιου. Ευχαριστούμε το τυροκομείο «Μανουρά» για την χορηγία του 3ου δώρου που είναι ένα κεφάλι τυρί γραβιεράκι.

Ευχαριστούμε το μέλος μας Έρη Δρόσου, για την ευγενική της βοήθεια μέσα από την σελίδα της https://www.facebook.com/Erisspecialoffers/

Τέλος για να θυμηθούμε λίγες από τις όμορφες στιγμές που έχουμε περάσει κατά την δεκάχρονη ιστορία των ετήσιων εκδηλώσεων μας «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά», αναρτήσαμε ένα μικρό βίντεο στο Youtube που μπορείτε να παρακολουθήσετε:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί