Το ξεκάθαρο μήνυμα Καστανίδη στη Γεννηματά για προοδευτικές λύσεις απέναντι στη ΝΔ

Τη δική του παρέμβαση έκανε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή και τις τελαυταίες δημοσκοπήσεις που έφερναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει κυριαχήσει πλήρως στον χώρο του κέντρου και παρουσιάζουν μάλιστα τους … 8 στους 10 ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ να “θαυμάζουν” τον Πρωθυπουργό.

“Δεν μετακινήθηκε ο κ.Μητσοτάκης προς το Κέντρο” επισημαίνει ο πρώην υπουργός. “Ο ιδεολογικός άξονας της κοινωνίας μετακινήθηκε δεξιότερα. Γι΄αυτό, οι προοδευτικές δυνάμεις θα επικρατήσουν στο Κέντρο, όχι εξομοιώνοντας την πολιτική τους με αυτή της ΝΔ, αλλά αναστρέφοντας την ιδεολογική κατεύθυνση της κοινωνίας” τονίζει ο Χάρης Καστανίδης, απαντώντας έτσι και στον Ανδρέα Λοβέρδο που επιμένει στην ρήξη και με τον χωρο της Αριστεράς ως “συνθήκη πολιτικής επιβίωσης” για το ΚΙΝΑΛ.

Η ανάρτηση του κ Καστανίδη:
“Δεν μετακινήθηκε ο κ.Μητσοτάκης προς το Κέντρο.
Ο ιδεολογικός άξονας της κοινωνίας μετακινήθηκε δεξιότερα. Γι΄αυτό, οι προοδευτικές δυνάμεις θα επικρατήσουν στο Κέντρο, όχι εξομοιώνοντας την πολιτική τους με αυτή της ΝΔ, αλλά αναστρέφοντας την ιδεολογική κατεύθυνση της κοινωνίας.”

Πηγή: thefaq.gr

Δείτε επίσης: Καστανίδης: Να μπει τέλος στη συντηρητική στροφή με προοδευτική διακυβέρνηση

Αιχμές Καστανίδη κατά Φώφης για τη μη υπογραφή από το ΚΙΝΑΛ του κοινού κειμένου ΣΥΡΙΖΑ – ΚΚΕ – ΜΕΡΑ25

Η δεξιόστροφη Φώφη διαλύει το ΚΙΝΑΛ για χάρη του Κυριάκου: Διαφωνούν Παπανδρέου, Καστανίδης, Καρχιμάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί