Συνάντηση Πρύτανη Πανεπιστημίου Κρήτης με τον Α. Ξανθό

Σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης συνάντηση μεταξύ του Πρύτανη του Ιδρύματος Καθηγητή κ. Γεωργίου Μ. Κοντάκη και του τ.Υπουργού Υγείας και Βουλευτή Ρεθύμνης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέα Ξανθού.

Συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα και μελλοντικές δράσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης που αφορούν στην ανάπτυξη και στην ενδυνάμωσή του. Ο κ. Ξανθός εξέφρασε το συνολικό του ενδιαφέρον για το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ενημέρωσε τον Πρύτανη για την προσπάθειά του, σε συνεργασία με όλους του θεσμικούς φορείς του Ρεθύμνου, για τη δημιουργία νέου Νοσοκομείου στο Ρέθυμνο και έθεσε υπόψη του Πρύτανη τις σκέψεις του για τη σύνδεσή με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου στο μέλλον.

Ο Πρύτανης εξέφρασε στον τ. Υπουργό την ευαρέσκειά του για τη συνδρομή των θεσμικών εκπροσώπων του Ρεθύμνου, Αντιπεριφερειάρχη,  Δήμαρχο, Βουλευτές, στην έως σήμερα διαδρομή του Πανεπιστημίου Κρήτης και εξήρε τη διακριτικότητα και το σεβασμό που επιδεικνύεται από όλες τις μεριές στην αυτοτέλειά τους. Αφού τον ευχαρίστησε για το προσωπικό του ενδιαφέρον, τον διαβεβαίωσε ότι σύντομα ελπίζει ότι θα γίνει εφικτή η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης με τον ίδιο, τον Υφυπουργό Συγκοινωνιών, την Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο όπως έχει ήδη προαναγγελθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί