Επιμένει στις δηλώσεις του για συναινετική σχέση με την 11χρονη αθλήτρια ο προπονητής

Επέμενε στις εξωφρενικές δηλώσεις του περί συναινετικής ερωτικής σχέσης με την ανήλικη αθλήτρια, κατά την κατάθεσή του ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας, ο 38χρονος πρώην προπονητής ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της τότε 11χρονης.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του εμφανίστηκε αμετανόητος και δήλωσε μάλιστα πως είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, τοποθετώντας τα όσα έγιναν ένα χρόνο αργότερα απ’ ότι η αθλήτρια.

Για μάρτυρες υπεράσπισής του ο πρώην προπονητής έχει προτείνει τους γονείς του οι οποίοι επίσης καταθέτουν σήμερα Πέμπτη.

Ο 38χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια

Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, κινήθηκε τάχιστα από τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες με άκρα μυστικότητα έλαβαν κατάθεση από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Η αθλήτρια στην κατάθεση της η οποία διήρκεσε 3,5 ώρες περιέγραψε όσα βίωσε και διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του 38χρονου πως όλα συνέβησαν με τη συναίνεση της.

Μάλιστα ανέφερε πως ο 38χρονος την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένεια της, προκειμένου να κρατήσει κλειστό το στόμα της για τη σεξουαλική κακοποίηση..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί